Haberler

Bmd Başkanı Kızıltaş: "Yargı Organları Hızlı Davransın Lc Waikiki Mağdur Edilmesin"

Birleşmiş Markalar Derneği (Bmd) Başkanı Ali Murad Kızıltaş, Türkiye'nin En Önemli Markalarından Olan Lc Waikiki'nin İnternet ve İletişim Araçları Üzerinden Uğradığı Karalama Kampanyasını Kınadıklarını Bildirdi.

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Ali Murad Kızıltaş, Türkiye'nin en önemli markalarından olan LC Waikiki'nin internet ve iletişim araçları üzerinden uğradığı karalama kampanyasını kınadıklarını bildirdi.

Ali Murad Kızıltaş yaptığı yazılı açıklamada, BMD üyesi olan LC Waikiki'nin Türk perakende sektöründe önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, binlerce insanı istihdam eden kurumların kolay oluşmadığını söyledi. LC Waikiki markasını bünyesinde bulunduran Tema Mağazacılık Yönetim Kurulu'nun yaptığı açıklamalarda vurguladığı üzere şirketin 10 fabrika ve 180 mağazasında toplam 9 bin kişiyi istihdam ettiğini anlatan Kızıltaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şirket yönetiminin açıklamalarında da yer aldığı üzere 130 milyon dolar ihracat ile Tema Grubu ülkemizin önemli tekstil üreticileri arasında yer almaktadır. Böylesine önemli bir büyüklüğe sahip grubun en önemli markası olan LC Waikiki hakkında internet ve diğer iletişim araçları üzerinden yapılan karalama kampanyasını kınıyoruz. Kaynağı belirsiz yerlerden tüketicilere gönderilen mesaj ve maillerde yer alan iddiaların doğruluğu veya yanlışlığı herkes tarafından kolaylıkla kontrol edilebilir. Buna

ilaveten Tema Grubu yaptığı açıklamalarda şirket ortaklık yapısında ve yönetim anlayışında herhangi bir değişikliğin söz konusu olmadığını bildirmiş ve konuyu yargı organlarına taşımıştır. BMD olarak, LC Waikiki markasıyla ilgili ortaya atılan iddialara ilişkin başlatılan soruşturmanın bir an önce tamamlanarak, konunun aydınlatılmasını istiyoruz."

BMD Başkanı Ali Murad Kızıltaş, tüketicilerden de kaynağı belirsiz bu ve benzer iddiaları dikkate almamalarını istedi.

(BGO-BGO-CC-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title