Haberler

Bitlis: Bitlis Emniyet Müdürlüğü'nden Özürlülere Gıda Yardımı

Bitlis Emniyet Müdürlüğü, Yardıma Muhtaç 21 Özürlüye Gıda Yardımında Bulundu.

Bitlis Emniyet Müdürlüğü, yardıma muhtaç 21 özürlüye gıda yardımında bulundu.

İl Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, emniyetin kantininden temin edilen gıda malzemelerinin, il merkezinde yaşayan muhtaç 21 özürlüye ulaştırılacağını belirtti. Coşkun, yardım paketlerinin özürlü vatandaşların evlerine kadar ulaştırılacağını belirterek, "Ramazan ayında özürlü vatandaşlarımıza gıda yardımında bulunmak istedik. Gıda yardımına ihtiyaç duyan özürlülerimizin listesini Bitlis Özürlüler Derneği'nden aldık. Bu yardım en kısa sürede muhtaç özürlülere ulaştırılacak. Talep olması halinde bu yardımlarımız devam edecektir" dedi.

Bitlis Özürlüler Derneği Başkanı Sedat Üzel ise il genelinde tespit ettikleri yaklaşık 3 bin 200 özürlü bulunduğunu belirterek, "Bunlardan 200'ü il merkezinde yaşıyor. Ayrıca il merkezinde yardıma ihtiyaç duyan 100 özürlü var. İl Emniyet Müdürlüğümüz'e ve Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Tezcan'a yardım için başvuruda bulunduk. Bu teklifimizi kabul ettiler. Biz de yardıma muhtaç özürlü arkadaşlarımıza bu yardım kolilerini ulaştıracağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title