Haberler

Bisan "Vira Pedal" Dedi

Bisiklet ve Motosiklet Sektörünün Öncü Kuruluşlarından Bisan, 2007-2008 Üretim Sezonunu Törenle Açtı. Törende Bir Konuşma Yapan Bisan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Abidin Dursun Kaleli, Bisan Olarak Hedeflerinin Bir Önceki Yılı Aşarak Daha İyi Noktalara Gelmek Olduğunu Söyledi.

Bisiklet ve motosiklet sektörünün öncü kuruluşlarından Bisan, 2007-2008 üretim sezonunu törenle açtı. Törende bir konuşma yapan Bisan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Abidin Dursun Kaleli, Bisan olarak hedeflerinin bir önceki yılı aşarak daha iyi noktalara gelmek olduğunu söyledi.

Türk sanayisine 46 yıldır katkı sağlayan sektörünün öncü kuruluşlarından biri olan Bisan, 2007-2008 üretim yılına yeni ürün yelpazesiyle başladı. Kemalpaşa'da bulunan fabrika binasında düzenlenen törende, yeni sezonda üretilecek ürünler tanıtılırken sezonun hayırlı geçmesi için dua okunup kurban kesildi. Bisan'ın sektöründe 46 yıldır tespit edici bir rol oynadığını söyleyen Bisan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Abidin Dursun Kaleli, "Bisan kurulduğu yıldan bugüne kadar tüketici ve

insanımıza kaliteli mal üretmeyi benimseyen 46 yıllık bir kurum. Dünya piyasasının estetik ürünlerini takip eden bir anlayışla haklı olarak bugünkü piyasada yerini almıştır. Hedefimiz bir önceki yılı aşarak daha iyi noktalara gelmektir" dedi.

Ürünlerinin dünya piyasasında bulunan modellerden oluştuğunu ve aynı kalitede olduğunu belirten Kaleli, sözlerini şöyle tamamladı: "Bayilerimize daima dünya piyasaları ile aynı anda kaliteli model sunmak görevimiz. 46 yıldır bu prensibimiz değişmemiştir, bundan sonra da değişmeyecek. Bunu yaparken insanımıza istihdam sağlayıp, ülke ekonomisine katkı sağlamanın gururunu yaşıyoruz."

(FH-YK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title