Haberler

'Bir Türlü Toparlanamadım'

Web Sitesinde Hayranları İçin Yazdığı Mektubu Yayınlayan Ünlü Şarkıcı Brıtney Spears'tan Çarpıcı İtiraflar.

WEB SİTESİNDE HAYRANLARI İÇİN YAZDIĞI MEKTUBU YAYINLAYAN ÜNLÜ ŞARKICI BRITNEY SPEARS'TAN ÇARPICI İTİRAFLAR.

Web sitesinde hayranları için yazdığı mektubu yayınlayan ünlü şarkıcı Britney Spears eşinden ayrıldıktan sonra 'yolunu kaybettiğini' söyledi.

Birbiri ardına gelen skandallarıyla son ayların en çok konuşulan isimlerinden biri olan Amerikalı şarkıcı Britney Spears web sitesinde yayınladığı bir mektupta hayatıyla ilgili bazı gerçekleri samimi bir dille hayranlarına anlattı.

Spears şunları söyledi: 'Kötü günlerimde yakınımdaki bazı insanlar servetimden faydalanmak istedi. Dolayısıyla birçok insanı hayatımdan çıkarmak zorunda kaldım'.

2004 yılında evlendiği Kevin Federline'dan ayrıldıktan sonra depresyona girdiği söylenen Spears bir süre Malibu'daki bir klinikte tedavi görmüştü. Ünlü şarkıcı kliniğe depresyon ya da alkol bağımlılığı yüzünden yatmadığının altını çizerek şunları söyledi: 'Genç bir kızın böyle büyük bir ayrılıktan sonra dışarıda arkadaşlarıyla vakit geçirmesi normal diye düşünüyorum'.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title