Haberler

Bir Fikrim Var Projesinin Ödülleri Sahiplerini Buldu

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Trakya Kalkınma Ajansı ortaklığı ile düzenlenen Bir Fikrim Var yarışmasının final ayağı Çorlu’da düzenlendi.

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Trakya Kalkınma Ajansı ortaklığı ile düzenlenen Bir Fikrim Var yarışmasının final ayağı Çorlu'da düzenlendi.

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Trakya Kalkınma Ajansı ortaklığı ile düzenlenen Bir Fikrim Var adlı proje yarışmasının final ayağı Çorlu Halk Eğitim Merkezi 15 Temmuz Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan programda konuşan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, "İlimiz gerçekten büyüyen, gelişen ve üreten bir şehir konumunda. Bunların bir araya gelmesi ile biz daha fazla üretip kazanmayı ve büyümeyi hedefliyoruz. Bu büyümeyi de meslek liselerinde başlayıp, meslek yüksekokullarında tamamlamalıyız. Bu tür çalışmalarla hem gençlerimiz kendini ispat ediyor, hem de bizler için yetişmiş vasıflı eleman farkındalığını bir kez daha vurgulayan değerli bir çalışma. Ben öğretmen ve öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İlk çalışmaya bütün okullarımızın katkı sağlaması da büyük mutluluk verdi. Tekirdağ için elimizdeki gençlerin en iyi şekilde yetişmesi, aldıkları eğitimi daha kaliteli olması için bizler de gerek Valilik gerekse İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak gerekli çalışmaları yapacağız. Bu yeni fikirler, yeni buluşlar yapılması için daha fazla gayret sarf etmemiz gerekiyor ve bunu da birlikte başaracağımıza inanıyorum" dedi.

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ise düzenlenen yarışmaya katılan okullara ve projeye destek veren Vali Mehmet Ceylan ile Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin'e teşekkür etti.

"Tüketen değil, üreten nesiller yetiştirmeliyiz"

Ulusan, "İlimizde 180 bin öğrencimizin 20 bin tanesi meslek lisesi öğrencisi. İlimizdeki her okul türü bizler için son derece önemli. Yapılan çalışmalar, bizler için ayrı bir önem taşıyor. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak meslek liselerinde öğrenci sayılarını arttırmak için çalışma içerisindeyiz. Bu anlamda en önemli önceliğimiz, sektörle okullarımızın buluşması. Tüketen değil, üreten nesiller yetiştirmeliyiz. Bu proje çalışmalarında emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Bu yarışmamızın öğrencilerimiz nezdinde gelecekte yapacakları çalışmalarda başarılı olmaları adına çok önemli olduğunu düşünüyorum. Dereceye giren ve başarılı olan öğrencilerimizi kutluyorum" diye konuştu.

Finale kalan okul öğrencilerinin yaptığı sunumların ardından değerlendirme kurulu, dereceye girenleri belirledi. Değerlendirmede Sessiz Okul Zili projesi ile Tekirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 5., Öğrenci Takip Otomasyonu projesi ile Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 4., Kurakçıl Peyzaj projesi ile Tekirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 3., Günebakan Güneş Paneli projesi ile Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2. ve Konuşan İlk Yardım projesi ile Tekirdağ Kadriye Nazif Gölge Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 1. oldu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Trakya Bölgesi Tekirdağ Çorlu Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title