Haberler

Binbir Surat Claudıa

Ünlü Model Claudıa Schıffer ile Chanel'in Usta Tasarımcısı Karl Lagerfeld, Güçlerini Birleştirdi.

ÜNLÜ MODEL CLAUDIA SCHIFFER İLE CHANEL'İN USTA TASARIMCISI KARL LAGERFELD, GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ.

Alman top model Claudia Schiffer, Dom Perignon şarmpanyalarının tanıtımını yapmak için objektif karşısına geçti. Projeye dahil olmayı Chanel'in tasarımcısı Karl Lagerfeld'ın ısrarları üzerine kabul ettiğini belirten 37 yaşındaki model, çekimlerde ünlü modacının tasarladığı kıyafetleri giydi ve kılıktan kılığa girdi.

Diva da oldu, liseli kız da!

Moda dünyasının utangaç kızı olarak tanınan Schiffer, 20 yıldır tanıdığı Lagerfeld'ın isteğiyle önce zenci bir diva kılığına girdi ve üzerinde mini bir elbiseyle piyanonun tepesinde dans etti. Claudia'nın büründüğü roller arasında vamp bir Hollywood aktrisinden Çinli kıza, ev sahibini baştan çıkaran hizmetçiden liseli öğrenciye kadar çeşitli karakterler vardı. Bugüne kadar aralarında L'Oreal, Ferragamo ve Chanel'in de bulunduğu birçok markanın reklam yüzü olan güzel manken, ilerleyen yaşına rağmen firmaların kendisiyle çalışmak istemeyi sürdürmesinin nedenini, 'Ben birçok meslektaşımın aksine önüme gelen her işi teklif edip, yüzümü eksitmek gibi bir hataya düşmedim' diyerek açıkladı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title