Haberler

Bin Üniversite Öğrencisine Burs

Tekirdağ Belediyesi, Bin Üniversite Öğrencisine Burs Verecek.

Tekirdağ Belediyesi, bin üniversite öğrencisine burs verecek.

Belediye Başkanı Ahmet Aygün, belediyenin sosyal ve kültürel alanlarda da halka karşı görevleri olduğunu belirterek, eğitime katkı amacıyla Tekirdağ merkezinde ikamet eden ve devlet üniversitelerinde eğitim gören bin öğrenciye burs vereceklerini bildirdi.

Burs başvurularının yarın başlayacağını ve 21 Eylül tarihine kadar süreceğini kaydeden Aygün, “Belediye olarak halkımıza her alanda olduğu gibi çocuklarının eğitimlerine katkı sağlamak üzere çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz” dedi.

Tekirdağ Belediye Meclisinin eylül ayında yapılan toplantısında alınan karar doğrultusunda öğrencilere ekim ayından başlamak üzere 8 ay süreyle 50'şer YTL burs verileceğini bildiren Aygün, şunları söyledi:

“Bu yıl ve bundan sonraki yıllarda da burs vermeyi sürdüreceğiz. Vereceğimiz burstan Açık Öğretim Fakültesi ve vakıf üniversitelerinde okuyan öğrenciler yararlanamayacak. Başvurular Tekirdağ Belediyesindeki Beyaz Masa'ya yapılacak. Eğitime her konuda destek vermeye devam edilecek.”

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Eğitim

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title