Haberler

Beşiktaş'ta Ailton Krizi Sona Eriyor

Beşiktaş, Brezilyalı Futbolcusu Ailton Da Silva'yı, Kendi Menajerinin Sahibi Olduğu Şirkete 200 Bin Ytl'ye Satacak.

Beşiktaş, Brezilyalı futbolcusu Ailton Da Silva`yı, kendi menajerinin sahibi olduğu şirkete 200 bin YTL`ye satacak.

Siyah beyazlı kulübün, 2005-2006 sezonu başında büyük umutlarla transfer ettiği Ailton, bekleneni verememiş ve sezon ortasında Almanya`nın Hamburg takımına kiralanmıştı. Yeni sezon öncesi kendisine kulüp bulamayan Ailton, yaklaşık 20 gün önce Türkiye`ye gelerek siyah beyazlı kulübün kendisine tahsis ettiği altyapı antrenörü ile antrenman yapmıştı. Ancak bir türlü elden çıkarılamayan Brezilyalı futbolcu, bonservisini bedelsiz almak için de siyah beyazlı kulübün kendisine bulduğu takımlarla anlaşmayarak transferini sorun haline getirmişti. Beşiktaş yönetimi ise, Ailton`u göndererek, bir başka Brezilyalı futbolcu olan Ricardinho`yu renklerine bağlamak için yaklaşık 5 milyon Euro zarara göz yumdu. Geçen sezonun başında 3.5 milyon Euro`ya transfer edilen ve senelik 1.5 milyon Euro verilen Ailton, kendi menajerinin sahibi olduğu menajerlik şirketine yaklaşık 200 bin YTL karşılığı satılıcak.

Bu konuda görüşmülerin son aşamaya geldiği öğrenilirken, Ailton`un gitmesinin ardından, anlaşmaya varılan Brezilyalı orta saha oyuncusu Ricardinho en geç cuma gününe kadar İstanbul`a gelecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title