Haberler

Beşiktaş, Konya'da Uzatma Dakikalarında Güldü

Beşiktaş, Turkcell Süper Ligi'nin 18. Haftasında Deplasmanda Konyaspor'u Uzatma Dakikalarında Nobre'nin Ayağından Bulduğu Golle 2-1 Mağlup Ederek, Sahadan 3 Puanla Ayrıldı.

Beşiktaş, Turkcell Süper Ligi'nin 18. haftasında deplasmanda Konyaspor'u uzatma dakikalarında Nobre'nin ayağından bulduğu golle 2-1 mağlup ederek, sahadan 3 puanla ayrıldı.

Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, iki takım oyuncularının da çok iyi mücadele ettiğini belirterek, "Son saniyede yediğimiz gol bizim için üzüntü verici. Futbolda gol atmak var, kazanmak var, kaybetmek var, ne yazık ki son saniyede gol yemek de var. Ama gösterilen mücadelede en kötü 1 puan bizim hakkımızdı. Önümüzdeki haftalar bu tür hataları tekrarlamayarak, performansımızı bütün dakikalara yayarak Konyaspor adına daha iyi şeyler yapmaya çalışacağız.

Beşiktaş'ı tebrik ediyorum" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Ligin ilk yarısını galibiyetle iyi bir şekilde kapattık. İyi bir devre arası kampı geçirdik ve takımımızı Holosko transferiyle güçlendirdik. Bizim bütün amacımız, ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapabilmekti. Konya deplasmanı sadece bizim için değil herkes için zor bir deplasman. Bu soğuk havada Konyaspor karşısında ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak bizim için çok sevindirici. Ama biz şampiyon

olmak istiyorsak bütün olumsuzlukları bertaraf etmek zorundayız. Dolayısıyla bu anlayışla sahaya çıktık. Konyaspor gibi güçlü bir kadroya sahip takım karşısında buz üzerinde futbolun doğrularını yapmak zordu. Sakat futbolcularım sahada güzel şeyler ürettiler. Bununla beraber maçta birçok pozisyon ürettik. Maç bizim açımızdan erken de kopabilirdi. Son dakika golüyle de olsa kazanmak bizim adımıza çok sevindirici. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaptık. Önümüzde kendi sahamızda olmasına rağmen Kasımpaşa ve

Gaziantepspor gibi zor maçlar var. Bu maçları da kayıpsız geçerek ligde biraz daha üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Çarşamba günü Türkiye Kupası'nda Ankaragücü macı var. Bu maçı da kazanıp kupada çeyrek finali garantilemek istiyoruz" diye konuştu.

Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin de, herşeyden önce ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaptıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, "Bu zor şartlarda 3 puanı almayı bildik. İyi oynadık ve çok gol pozisyonları ürettik. Bu maçın berabere bitmesi bizi ve futbolcularımızı çok üzerdi. Ligin daha başı olmasına rağmen şampiyonluk yolunda burada aldığımız 3 puan bizim için çok iyi olacak" dedi.

Yeni transfer Holosko'nun saha zemininden dolayı kendini gösteremediğini belirten Sinan Engin, "Holosko çok hızlı bir oyuncu. Ama sahanın zeminin bozuk olması onun performansını etkiledi. Biz Holosko'dan memnunuz" diye konuştu. Transfer konusunu da değerlendiren Engin, şu anda transferde net bir isim olmadığını söyledi.

Beşiktaş takım kaptanı İbrahim Üzülmez ise, maçın zor geçeceğini daha önceden tahmin ettiklerini dile getirerek, "Şartlara baktığımızda futbol oynamaya elverişli bir saha yoktu. Dolayısıyla iki takım da mücadele etmek için oynadı. Kazandığımız için mutluyuz" dedi.

Sihah-beyazlı genç oyuncu Serdar Özkan, maçın son yarım saatinde çok baskılı oynadıklarını ifade ederek, "İlk yarının hemen başlarında beraberliği yakaladık. Kalan dakikalarda gol atacağımıza inanıyorduk. Önümüzdeki en zor deplasman olan Konya deplasmanını galibiyetle geçtik. Önümüzdeki maçları da kazanarak zirveye çıkmak ve orayı bırakmamak istiyoruz" diye konuştu.

Konyasporlu futbolcu Murat Hacıoğlu da, Beşiktaş'ın çok iyi bir takım olduğunu vurgulayarak, "Biz de kendimize göre belli bir taktikte oynadık. Kapanarak kontra atak oynamak istedik. İlk yarı golü bularak 1-0 öne geçtik. İkinci yarının hemen başında yediğimiz gol bizi etkiledi. Tam maçtan 1 puan aldık dediğimiz dakikalarda kalemizde gördüğümüz golle mağlup olduk" ifadelerini kullandı.

(BÇ-İP-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title