Haberler

Beşiktaş'ın Yeni Prensi Serdar Özkan

Yeni Sezona Genç Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'la Başlayan Beşiktaş'a Bir Gençlik Aşısı da Serdar Özkan ile Oldu.

Yeni sezona genç teknik direktör Ertuğrul Sağlam'la başlayan Beşiktaş'a bir gençlik aşısı da Serdar Özkan ile oldu.

Siyah-beyazlı takımın altyapısında yetişen genç oyuncu, bu sezon ortaya koyduğu performansla camianın yeni göz bebeği olarak dikkat çekiyor.

Ümit milli takımında da forma giyen Serdar, geçmiş yıllarda altyapıdan çıkardığı oyuncularla büyük başarılara imza atan Beşiktaş'ın Türk futboluna yeni armağanı oldu. Geçen sezon Türk Telekom Lig A'da Samsunspor'da kiralık olarak oynayan, sezon başı kamplarının ardından başka takımlara kiralık olarak verilen Serdar Özkan, yeni sezonda teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın en güvendiği oyunculardan biri oldu. Sağlam'ın büyük bir güvenle ilk maçından itibaren forma şansı verdiği Serdar, şu ana kadar ortaya koyduğu performansla hocasının güvenini boşa çıkarmadı.

Serdar, özellikle Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi (A) Grubu'nda İngiltere'nin Liverpool takımını 2-1 yendiği karşılaşmada takımının ilk golünü atarken, siyah-beyazlı ekibin galibiyetinde büyük rol oynadı.

Yıldız oyuncu, 13. dakikada attığı golle Beşiktaş'ın ligdeki ilk golüne imza atmasının yanı sıra kendisi de Beşiktaş formasıyla ilk golün sevincini yaşadı.

Beşiktaş'ın 20 yaşındaki oyuncusu Serdar Özkan, siyah-beyazlı takımda gösterdiği performansla gelecek için büyük umutlar verdi.

Serdar, Beşiktaş'ın Süper Kupa'da Fenerbahçe ile yaptığı maçta 28 dakika görev alırken, bu karşılaşmanın ardından Trabzonspor maçı dışındaki bütün karşılaşmalarda formayı kaptırmadı.

AVRUPA MAÇLARININ HEPSİNDE OYNADI

Serdar, genç yaşına rağmen Beşiktaş'ın Avrupa kupalarında yaptığı 7 karşılaşmada 90 dakika görev alarak önemli bir başarıya imza attı.

Avrupa'da 630 dakika görev alan siyah-beyazlı oyuncu, İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman gibi tecrübeli oyuncularla birlikte Avrupa kupalarındaki bütün maçlarda 90 dakika forma giyen oyunculardan biri oldu.

LİGDE SADECE TRABZONSPOR MAÇINDA OYNAMADI

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın çok güvendiği Serdar Özkan, Turkcell Süper Lig'de ise sakatlığı nedeniyle sadece Trabzonspor maçında forma giymedi.

Beşiktaş formasıyla şu ana kadar sadece 1 gol atan Serdar, 6 lig maçında 90 dakika sahada kalırken, Ankaraspor karşılaşmasında 80 ve Galatasaray mücadelesinde de 87 dakika sahada kaldı.

Genelde Serdar Kurtuluş'un önünde sağ kanatta görev alan Serdar Özkan, zaman zaman da Ertuğrul Sağlam tarafından forvette veya golcü oyuncuların arkasında oynayarak değişik görevlerin üstesinden başarıyla geldi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title