Haberler

Beşiktaş Hep Eksik

Turkcell Süper Lig'de Şampiyonluk Mücadelesi Veren, Ancak İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Yaptığı Maçtan 2-1 Mağlup Ayrılarak Bu Mücadelede Büyük Bir Yara Alan Beşiktaş, Bu Sezon Yaptığı Maçların Hiçbirinde Tam Kadro Sahaya Çıkamadı.

Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren, ancak İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yaptığı maçtan 2-1 mağlup ayrılarak bu mücadelede büyük bir yara alan Beşiktaş, bu sezon yaptığı maçların hiçbirinde tam kadro sahaya çıkamadı.

Siyah-beyazlı takım, bu sezon sakatlık ve cezalı futbolcuların olması nedeniyle lig maçlarında şu ana kadar tam kadro mücadele etme fırsatı bulamadı. Sezonun ilk haftasından itibaren fire veren ve hep eksik mücadele etmek zorunda kalan Beşiktaş'ın bu durumu da teknik heyeti sıkıntıya soktu.

Sakat Mehmet Yozgatlı ve cezalı İbrahim Üzülmez'in yokluğu nedeniyle lige iki eksikle başlayan siyah-beyazlı ekip, şu ana kadar yaptığı maçlarda rakipleri karşısında sahaya hep bazı oyuncularından yoksun çıktı.

Beşiktaş'ın teknik heyeti, en çok sıkıntıyı ise sürekli sakat oyuncuların olmasından dolayı yaşadı. Sakat oyuncular nedeniyle başı ağrıyan teknik heyet, bir diğer sıkıntıyı ise cezalı oyuncuların olması sonrası yaşamış oldu.

Ligin ilk 7 haftasında nispeten daha az oyuncudan yoksun kalan “Kara kartallar”, haftalar geçtikçe bu sıkıntıyı fazlasıyla hissetmeye başladı. 8. haftada Gençlerbirliği ile yapılan maçta 5 oyuncusundan yoksun mücadele etmek zorunda kalan siyah-beyazlı ekip, 9 ve 10. haftalarda Trabzonspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanan karşılaşmalarda eksik oyuncularını toparlar gibi olduysa da ilerleyen haftalarda aynı sorunu fazlasıyla yaşamaya devam etti. İlk yarıda yaşadığı sıkıntıyı ligin ikinci yarısında da sürekli hisseden Beşiktaş, böylece sezon boyunca belini doğrultamadı.

BU SIKINTIYI EN AZ ANKARASPOR MAÇINDA YAŞADILAR

Beşiktaş, eksik oyuncu sıkıntısını en az Ankaraspor maçında yaşadı. Ligin 5. haftasında Ankaraspor ile deplasmanda yapılan maça sadece sakat Gökhan Zan'dan yoksun çıkan siyah-beyazlı ekip, diğer haftalarda ise çeşitli nedenlerden dolayı bazı oyuncularının eksikliğiyle mücadele etti.

14 VE 21. HAFTALARDA SIKINTI DORUĞA ÇIKTI

Siyah-beyazlı takım, eksik oyuncularla ilgili sıkıntıyı en çok 14 ve 21. haftalarda yaşadı. Beşiktaş, 14. haftada Çaykur Rizespor ve 21. haftada Kayserispor ile yaptığı maçlarda 7'şer oyuncudan yoksun kalınca eksik oyuncu sıkıntısı doruğa çıkmış oldu. Siyah-beyazlılar, Çaykur Rizespor ile berabere kalırken, Kayserispor'a ise 2-0 yenildi ve bu 2 maçta toplam 5 puan kaybetti. Çaykur Rizespor maçında sakat Serdar Kurtuluş, Gökhan Zan, Mehmet Yozgatlı, Diatta ve İbrahim Kaş'ın yanı sıra cezalı oyuncular Tello ile Cisse takımlarını yalnız bıraktı.

Kayserispor karşılaşmasında ise sakatlıkları bulunan Serdar Kurtuluş, Mehmet Sedef, Mehmet Yozgatlı, Bobo, Cisse ile birlikte cezalılar Baki Mercimek ve İbrahim Toraman forma giymeyerek takımlarının eksik mücadele etmesine neden oldular.

FENERBAHÇE MAÇINDA DA EKSİK OLACAKLAR

Beşiktaş, sezon başından beri yaşadığı bu sıkıntıyı Fenerbahçe ile gelecek hafta yapacağı önemli derbi mücadelesinde de hissedecek. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında kırmızı kart görerek oyun dışı kalan Bobo, Fenerbahçe maçında cezası nedeniyle oynamayacak ve takımını yalnız bırakacak.

Siyah-beyazlı ekip, henüz tam kadro olamadığı ligde şu an için sadece Bobo'nun oynamayacağının kesin olması düşünülürse bir maç daha tam kadro sahaya çıkmamanın sıkıntısını yaşayacak. Bu arada dün teknik heyet tarafından kadro dışı bırakılan Ricardinho, bir değişiklik olmaması halinde Fenerbahçe maçında kadroda yer almayacak.

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanan Rüştü'nün, hafta sonunda yapılacak derbi mücadelesinde oynayıp oynamayacağı henüz belli değil. Rüştü'nün de sakat olması halinde siyah-beyazlı takım, Fenerbahçe maçına şu an için 3 eksik oyuncuyla çıkacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title