Haberler

Beşiktaş, Galatasaray Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Beşiktaş, Turkcell Süper Ligi'nin 6. Haftasında Yarın Galatasaray ile Oynayacağı Derbi Maçın Hazırlıklarını Yaptığı Son İdmanla Tamamladı. Teknik Direktör Jean Tigana Yönetiminde Ümraniye Nevzat Demi...

Beşiktaş, Turkcell Süper Ligi`nin 6. haftasında yarın Galatasaray ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını yaptığı son idmanla tamamladı.

Teknik direktör Jean Tigana yönetiminde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri`nde yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başlarken, siyah beyazlı futbolcular daha sonra 5`e 2 top çalışması yaptılar. İdman yarım sahada taktik ağırlıklı çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.

Hafta başından beri sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Gökhan Zan bugünkü idmana takım ile birlikte çıkmasına rağmen medikal olarak hazır olmaması nedeniyle Galatasaray maçı kadrosuna alınmadı. Gökhan`ın yanısıra kart cezalısı olan İbrahim Toraman da maç kadrosunda yer almayacak.

Teknik Direktör Jean Tigana`nın açıkladığı 18 kişilik Galatasaray maçı kadrosunda şu oyuncularımız yer alıyor:

Vedran Runje, Murat Şahin, Ali Tandoğan, Baki Mercimek, Serdar Kurtuluş, İbrahim Kaş, Mehmet Sedef, Fahri Tatan, Kleberson, Koray Avcı, İbrahim Üzülmez, Burak Yılmaz, Ricardinho, Nobre, Gökhan Güleç, İbrahim Akın, Delgado, Bobo.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title