Haberler

Benazır Butto Al Gore ile Buluşacak

Eski Pakistan Başbakanı Benazır Butto, Eski ABD Başkan Yardımcısı Al Gore ile Bir Araya Gelecek. Pakistan'da Ev Hapsi Cezası Sona Eren Butto, 23 Kasım'da Londra'da Düzenlenecek Fortune Forum Zirvesine Katılacak.

Eski Pakistan Başbakanı Benazır Butto, eski ABD Başkan Yardımcısı Al Gore ile bir araya gelecek. Pakistan'da ev hapsi cezası sona eren Butto, 23 Kasım'da Londra'da düzenlenecek Fortune Forum zirvesine katılacak.

Londra'da düzenlenecek olan Fortune Forum zirvesinde, siyaset, sanat ve iş dünyasının önemli isimleri bir araya gelecek. ABD'nin ünlü televizyoncusu Daphne Barak ve Fortune Forum CEO'su Renu Mehta'nın organize ettiği zirveye, Sir Bob Geldof, Daryl Hannah ve Damien Rice da katılacak. Fortune Forum zirvesi, başta İngiliz Kızıl Haçı olmak üzere bir çok vakıf tarafından da destekleniyor. Fortune Forum'un yönetim kurulundaaralarında Brunei Sultanı Prens Azim gibi pek çok tanınmış isim de bulunuyor. (ANKA)

(CK/GB)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title