Haberler

Belediye Birimler Arası Futbol Müsabakaları Başladı

Adıyaman Belediyesi 2007 Yılı Yaz Sezonu Birimler Arası Futbol Turnuvası Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ın Başlama Vuruşuyla Start Aldı.

Adıyaman Belediyesi 2007 yılı yaz sezonu birimler arası futbol turnuvası Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ın başlama vuruşuyla start aldı.

Adıyaman Belediyesi kültür faaliyetleri çerçevesinde gerçekleştirilen birimler arası futbol turnuvasına 12 birim takımı katıldı. Bir ay sürecek turnuvada takımlar eleme usulüyle oynayacak. Belediye Başkanı Necip Büyükaslan birimler arası futbol turnuvasının geleneksel hale geldiğinin altını çizerek, "Her yıl düzenlediğimiz birimler arası futbol turnuvası bu sezonda yine ayrı bir heyecanla başlıyor. Belediye yönetimi olarak yapılan hizmetlerde personelimizin çalışma koşulları ve şartlarına da önem veriyoruz. Vatandaşlarımızın personelimizden daha iyi verim alabilmesi için bu tür kültür faaliyetlerine ihtiyaç vardır. Bu tür organizelerle personelimizi bir nebzede olsa stresten uzaklaştırarak moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak istiyoruz" dedi.

(AA-ST-ST-Y)

29.05.2007 16:52 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title