Haberler

Belediye Başkanının Eşinden 500 Kişiye Bayram Yardımı

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca'nın Eşi Sevgi Gonca ve Beraberindeki Bayanlar, 18 Mahalledeki 500 Aileye Kıyafet ve Ayakkabı Yardımı Yaptı.

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca’nın eşi Sevgi Gonca ve beraberindeki bayanlar, 18 mahalledeki 500 aileye kıyafet ve ayakkabı yardımı yaptı.

Sevgi Gonca ve beraber öncelikle yardıma muhtaç

Sevgi Gonca ve bayan arkadaşları, 18 mahallede tespit ettikleri toplam 500 aileye bayram öncesinde kıyafet ve ayakkabı yardımı yaptı. Başlatılan yardım kampanyasına destek olanlara teşekkür eden Sevgi Gonca, “18 mahalleden tespit ettiğimiz 500 aileye ayakkabı, gömlek ve buluz gibi yardımları yaptık. Bu kampanyayı sürdürmek istiyoruz. Kampanyaya destek olmak isteyen vatandaşlarımızdan kullanmadıkları veya yeni alabilecekleri giysileri belediyemize teslim etmeleri yeterli olacaktır. Biz elimize ulaşan malzemeleri poşetledik ve çoğunu da yeni aldık. Dağıtımlarımız sürüyor” dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca da kampanya nedeniyle başta eşi olmak üzere bir yardımsever kadınlara teşekkür ederek, “Bu bayanlar kendilerinden ve ev işlerinden fedakârlık yaparak bu kampanyayı başlatarak sürdürüyorlar. Tüm halkımızın bu kampanyanın devamlılığını sağlamak için yardımlarını bekliyoruz” dedi.

(ET-SD-Y)

17.12.2007 20:00 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title