Haberler

Belediye Başkanına Saldırı Teşebbüsü

Çaycuma İlçesi Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Aile Apartmalarının Camlarını Kırarak Kendisine Saldırmak İsteyen Kişinin Tutuklandığını Bildirdi

Çaycuma İlçesi Belediye Başkanı Mithat Gülşen, aile apartmalarının camlarını kırarak kendisine saldırmak isteyen kişinin tutuklandığını bildirdi.

Gülşen, yazılı açıklamasında, ilçede balıkçılık yapan S.K'nin kendisinden balık satış ve pişirme yeri istediğini, talebinin arka sokak ya da caddelerde yer bulması durumunda kabul edebileceğini söylediğini belirtti.

S.K'nin evde olmadıkları sırada aile apartmalarına satırla gelerek camları kırdığını ve kapılarını zorladığını anlatan Gülşen, şunları kaydetti:

'Şans eseri evde yoktuk. Haber verilen polis ekipleri S.K'yi gözaltına aldı. Şikayetimiz üzerine de çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Bizler belediye başkanı olarak halkımızın bize verdiği yetkiyi kullanıyoruz. Kanunlarımızı uyguluyoruz. Kim olursa olsun yasal ve hukuksal olmayan taleplere ruhsat vermeyeceğiz. Olaya zamanında müdahale eden polis teşkilatımıza teşekkür ediyorum.'

(TIR-SOY-OA-ÜNS) - ZONGULDAK

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title