Haberler

Belediye Başkanına, AKP İlçe Başkanından Ziyaret

Sakarya'nın Söğütlü İlçesi Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan'ı Ziyaret Eden AKP İlçe Başkanı Necati Alper, Çalışmalar Hakkında Bilgi Aldı.

Sakarya'nın Söğütlü İlçesi Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan'ı ziyaret eden AKP İlçe Başkanı Necati Alper, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AKP Söğütlü İlçe Başkanı Necati Alper, Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan'ı makamında ziyaret etti.

İlçe Başkanı Alper, Belediye Başkanı Özcan'la zaman zaman biraraya gelerek sorunları ve yapılacak çalışmaları görüştüklerini söyledi. Alper, "Çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunuyoruz. Sorunları da yakından takip edip, giderilmesi konusunda destek olmaya çalışıyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan da, bir takım sıkıntıları bulunduğunu belirterek, "Belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. Her belediyenin olduğu gibi, bizim de sorunlarımız var. İlçe Başkanımıza bu sıkıntılar hakkında bilgi veriyoruz. Kendisi de gerekli yerlere iletip, bize destek oluyor" diye konuştu.

(MK-AK)

18.02.2007 15:19 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title