Haberler

Belediye Başkanı Başarılı Polisi Ödüllendirdi

Karabük'ün Safranbolu İlçesi Belediye Başkanı Nihat Cebeci, Tarihi Bölgede Görevli Trafik Polisi Adem Ova'yı Yaptığı Başarılı Çalışmalarından Dolayı Plaketle Ödüllendirdi.

Karabük'ün Safranbolu ilçesi Belediye Başkanı Nihat Cebeci, tarihi bölgede görevli trafik polisi Adem Ova'yı yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı plaketle ödüllendirdi.

Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törende İlçe Emniyet Müdür Mehmet Çuhacı, Safranbolu Belediye Meclis Üyeleri Zafer Özdemir ve Dursun Alper'de hazır bulundular. Safranbolu Belediye Başkanı Nihat Cebeci, "Adem kardeşimiz eski çarşı bölgesinde gerek yerli gerekse yabancı turistlere güler yüzü ile yaklaşımı ve yardımları herkes tarafından dikkat çekmektedir. Bu başarılı çalışmaları ilçemiz için çok büyük bir onurdur kendisi kutluyorum" dedi.

İlçe Emniyet Müdür Mehmet Çuhacı ise, "Adem Ova'nın yaptığı başarılı görevi şunu gösteriyor, müdürlüğümüz başarılı işler yapıyor bu da halkımız tarafından takdir ediliyor bizi çok mutlu etti bu gelişme" dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Cebeci, trafik polisi Adem Ova'ya plaketini takdim etti.

(YE-ET-Y) 09.05.2008 18:58 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title