Haberler

Belçika Meclisi'nden Sevgililer Günü'nde İlginç Karar

Sevgililer Günü Tüm Dünyada Çeşitli Kutlamalara Sahne Olurken, Belçika Meclisi Tarafından Alınan Karar, Evli Çiftler İçin Soğuk Duş Etkisine Neden Oldu.

Sevgililer Günü tüm dünyada çeşitli kutlamalara sahne olurken, Belçika meclisi tarafından alınan karar, evli çiftler için soğuk duş etkisine neden oldu.

Belçika meclisi tarafından alınan karar çerçevesinde sevgililerin ayrılmalarında kolaylık olması için yasalarda reform yapılacağı belirtildi. Bugün akşam saatlerinde kabul edilmesi beklenen yasa teklifi hakkından açıklama yapan Belçika Meclis Başkanı Herman De Croo, "Şayet eşler birbirlerine onarılamayacak şekilde fiziksel veya onursal anlamda ciddi zarar verir, aile birbirinden yabancılaşır ve kendi aralarında ayrılmak için anlaşma yaparlarsa yeni yapılandırılan reformlar sayesinde ayrılmak daha kolay olacak" dedi. Zina ve ayrılma konularında şu andaki mevcut olan yasanın 1800'lü yıllara ait olduğunu belirten Belçika Meclis Başkanı Herman De Croo, "Bu yasalar artık hükmünü tamamen yitirdi yeni yapılandırılan yasalar sayesinde eşlere ayrılma noktasında yenilikler ve eşit haklar sağlanmış olacak" ifadesini kullandı.

Öte yandan, bu açıklamalar yapılırken, meclis içinde çalışan teknik ekipmanda yaşanan arızaların üyelere zor anlar yaşatması, görüşmelere izleyici olarak katılan kişilerin "sevgililerin ahını aldılar" ifadeleriyle gülüşmelerine neden oldu.

(MC-SŞ-SŞ-ÖK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title