Haberler

Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi'nin Yeni Takımlarından Antalya Büyükşehir Belediyespor, Üçüncü ve Son Yabancı Transferi Olarak ABD'li Oyuncu Cartier Martin ile Anlaştı.

Beko Basketbol Ligi'nin yeni takımlarından Antalya Büyükşehir Belediyespor, üçüncü ve son yabancı transferi olarak ABD'li oyuncu Cartier Martin ile anlaştı.

1.99 metre boyunda olan ve 3 numaralı pozisyonda oynayan Cartier Martin, geçen sezon 17.1 sayı, 4.5 ribaund ve 1.3 asist ortalamasını tutturdu. Kansas State Üniversitesi mezunu olan Martin'in en büyük özellikleri arasında iyi bir şutör olması ve atletik bir yapıya sahip olması geliyor.

Antalya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Genel Direktörü Doğan Hakyemez, ABD'li oyuncu Cartier Martin'in çok iyi ve spekteküler bir oyuncu olduğunu belirterek, bu oyuncuyla transferi tamamladıklarını söyledi. Hakyemez, sezonu 24 Temmuz'da açacaklarını sözlerine ekledi.

Turuncu-mavili ekip, daha önce ABD'li Aorom Pettway ve Ricardo Marsh ile sözleşme imzalamıştı.

(AT-İY-SN-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title