Haberler

Bebek Var Teklif Yok

Güncelleme:

Seren Serengil, 1 aylık hamile olduğunu öğrenince, yollarını ayırdığı işadamı Oğuz Aşçı ile tekrar birleşti.

Seren Serengil, 1 aylık hamile olduğunu öğrenince, yollarını ayırdığı işadamı Oğuz Aşçı ile tekrar birleşti.

Aşçı, bebek haberini henüz ailesiyle paylaşmadığı için Serengil'e evlilik teklifinde bulunmadı. Serengil ise dün doktordaydı.

"DAYI OLACAĞIM"

Bu arada SHOW TV ekranlarında yayınlanan Saba Tümer'le Bugün programına konuk olan ünlü şarkıcı Doğuş da net bir şekilde Seren Serengil'in hamile olduğunu açıkladı.

Saba Tümer Doğuş'a, 'En yakışıklı dönemini yaşıyorsun. Vallahi yakışıklı çocuksun, ben anlarım ' diye iltifatlar yağdırdı. Tümer, bununla da yetinmeyip seyircilere, 'Allah var yakışıklı çocuk değil mi? ' diye sorarak onay aldı.

Tümer'in bu iltifatlarının ardından Demet Akalın 'a çok güzel bir şarkı verdiğini ve bu yaz çıkacağını söyleyen Doğuş'tan şaşırtan bir açıklama geldi.

'Bir de Seren Serengil 'e şarkı verdim ' diyen Doğuş, 'Dayı olacağım. Buradan ilk defa ben söylemiş olayım. Seren beş haftalık hamile, o kadarını söyleyeyim ' dedi.

Şakına dönen Saba Tümer, 'Seren tebrik ederim. Bu sefer Allah inşallah tamamına erdirsin ' diye konuştu. Tümer, endişesini saklamadan da edemedi. 'Çok sevindim söylemene ama kızar mı söyledin diye ' sorusunu yönelten Saba Tümer'e Doğuş, 'Kızmaz, çok sever beni ' yanıtını verdi

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Seren Serengil Saba Tümer Doğuş Bebek Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title