Haberler

Bayındırlık ve İskan Bakanı Demir Samsun'da

"Batılı ekonomiler krizin endişesini hala taşırken, Türkiye büyümeye devam ediyor" dedi.

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir,

"Batılı ekonomiler krizin endişesini hala taşırken, Türkiye büyümeye devam ediyor" dedi.

Demir, Samsun'da AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Balcı'ya ait restoranın ve Çatalçam Mahallesi'ndeki AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katıldı.

Açılışlarda konuşan Bakan Demir, Türkiye'de yakalanan istikrarla, önemli ve başarılı çalışmalar gerçekleştirildiğini, bu çalışmaların devam etmesi gerektiğini belirtti.

Türkiye'nin her geçen gün geliştiğini belirten Demir, şöyle konuştu:

"Türkiye her alanda gelişiyor. Samsun da gelişiyor. Başarılı çalışmalar yapılıyor. Samsun'un da Türkiye sıralamasındaki yeri 26'ıncı sıradan 15'e yükseldi. Bölgedeki yatırımlar hızlı bir şekilde sürüyor. Tam bu süreçte yeni bir seçim atmosferine girdik. Bu seçimler istikrarın gelişerek devam etmesi adına çok önemlidir. Bölgede güzel gelişmeler var. Batılı ekonomiler krizin endişesini hala taşırken, Türkiye büyümeye devam ediyor. 2 bin yılı öncesinde çok sıkıntılar yaşadık. Türkiye o günleri geride bıraktı. Türkiye çok önemli ve güzel günleri yaşıyor. Bugün, Türkiye dünyanın en itibarlı ülkeleri arasında. Dünyada söz sahibi olan bir Türkiye'de yaşıyoruz. Çocuklarımıza, torunlarımıza böyle bir ülke bırakacağız. İşadamlarının üretime yönelik yatırımları tüm hızıyla devam ediyor. "

Başka partilere gönül vermiş vatandaşların artık AK Parti'yi tercih ettiğini ifade eden Demir, iki dönemdir işbaşında olan AK Parti Hükümetinin 12 Haziran genel seçimiyle üçüncü döneme hazırlandığını kaydetti.

- SAMSUN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title