Haberler

Bayburt 'Ta Şiir Şöleni

Bayburt Anadolu Lisesi Kültür ve Edebiyat Kulübü Tarafından Bayburt Halk Eğitim Merkezi Salonunda Türkülerle Şiir Dinletisi Programı Düzenledi.

Bayburt Anadolu Lisesi Kültür ve Edebiyat Kulübü tarafından Bayburt Halk Eğitim Merkezi salonunda türkülerle şiir dinletisi programı düzenledi.

Düzenlenen programa Bayburt Valisi Musa Küçükkurt eşi Meral Küçükurt, Bayburt Belediye Başkanı Bekir Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Harmancı, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Altan Kalkın, Fatih Uluca, İl Genel Meclis Üyeleri, Bayburt Meslek Yüskek Okulu Müdürü Abdullah Kopuzlu, daire müdürleri,okul müdürleri ve aileler katıldı. Şiir dinletisine katılımın ve ilginin yoğun olduğu dikkat çekti.

Programda konuşan Bayburt Anadolu Lisesi Müdürü Suat Şener şiirin insan ruhunu anlatan en iyi araç olduğunu kaydetti.

Şiir dinletisi daha sonra okul öğrencilerinden oluşan Türk halk müziği korusunun sevilen parçaları eşliğinde sırasıyla Merve Güler(Son Çaylar), Derda

Şahin(Kırmızı Araba), Nurdan Güngör (Zalim) ve Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Gökhan Develi tarafından şair Orhan Veli den seçilen şiirlerinin sunumuyla sona erdi.

(YY-İRT-Y)

30.03.2007 17:22 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title