Haberler

Batman'da Yerel Yönetimler

Batman Belediyesi, Bir Yandan Hizmetlerde Önemli Yer Tutan Araç ve Teçhizatların Sayısını Artırırken, Bir Yandan da Atıl Durumdaki Araçları Yenileyerek Yeniden Hizmete Hazırlıyor.

Batman Belediyesi, bir yandan hizmetlerde önemli yer tutan araç ve teçhizatların sayısını artırırken, bir yandan da atıl durumdaki araçları yenileyerek yeniden hizmete hazırlıyor.

Belediye Makine İkmal Müdürlüğü, hem hizmette aksayan araçları onarıyor hem de atıl veya performansı düşük araçları yenileniyor. Bu yöntemle hizmet maliyetlerini düşüren belediye, son olarak da bir yıldır atıl durumda olan itfaiye aracını yeni parçalarla donatıp boyattıktan sonra hizmete kazandırdı. Belediye Başkanı Adnan Pekgül, itfaiye aracının birçok parçasının yenilendiğini ifade ederek, "Aracın karoseri değiştirilerek yeni karoseri takılıp boyandı. 6 tonluk yeni tank, 3 kademeli su pompası takılarak ön sulama sistemi elektrik kumandalı yapıldı. Yeni monitör takıldı. Aracın kupa kısmı revize edildi. Kısacası aracımız yeniden yapıldı. Şu anda araç, sıfır kilometre bir aracın bütün özelliklerine sahip hale getirilip hizmete araçları arasındaki yerini yeniden aldı" şeklinde konuştu.

(MŞY-EST-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title