Haberler

Batman'da Burs Burs Alan Öğrenciler Yararına Balo Düzenlendi

Batman Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın Eşi Sema Kızılcık Tarafından Başlatılan 'Eğitimde Ben de Varım' Kampanyası Çerçevesinde Burs Alan Toplam 200 Öğrenci İçin Yıl Sonu Balosu Düzenlendi. Sema Kızılcık Tarafından World Center'ın Teras Katında Düzenlenen Balo Görkemli Geçti.

Batman Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık tarafından başlatılan 'Eğitimde ben de varım' kampanyası çerçevesinde burs alan toplam 200 öğrenci için yıl sonu balosu düzenlendi. Sema Kızılcık tarafından World Center'ın teras katında düzenlenen balo görkemli geçti.

Kampanya kapsamında burs alan 200 kız öğrenci gönüllerince eğlenirken baloya Vali Dr. Recep Kızılcık, İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz, Vali Yardımcısı Sedat Sırrı Arısoy, İl Özel İdare Genel Sekreteri Yusuf Karatoprak'ın eşi Giriye Karatoprak ile Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Göksenin Eseller katıldı. Akşam yemeğinin yenilmesinden sonra öğrenciler pop ve fantezi müzik sanatçısı Didem ve Tarık'ın söylediği birbirinden güzel şarkılar eşliğinde eğlendi. Balo gece geç saatlere kadar sürdü.

(MŞY-ZG-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title