Haberler

Batman'da Bıçaklı Kavganın Tarafları Zabıta Memuru ve Seyyar Satıcı Barıştı

Batman'da 1 Hafta Kadar Önce Belediye Pazar Merkezinde Yaşanan Bıçaklı Kavganın Tarafları Zabıta Memuru ve Seyyar Satıcı Barıştı.

Batman'da 1 hafta kadar önce belediye pazar merkezinde yaşanan bıçaklı kavganın tarafları zabıta memuru ve seyyar satıcı barıştı.

Alınan bilgiye göre, zabıta memurunu yanağından bıçaklayan Emin A.'nın ailesi ve yakınlarının olayın büyümeden barışla sonuçlandırılması için belediye yönetimine mesaj yollaması üzerine Batman Belediye Başkan Yardımcısı Tamir İmret devreye girdi. Belediye Başkan Yardımcısı Tahir İmret, meclis üyeleri, Zabıta Müdürü Ahmet Bavlı, ailenin fertleri ile birlikte saldırıda yaralanan Zabıta Memuru Sabri Toparlı'nın evini ziyaret etti. Ziyarette Sabri Toparlı'ya geçmiş olsun dileklerinde bulunan aile, yaşanan

olaydan üzüntü duyduklarını söyledi. Zabıta memuru Toparlı ise, hiç kimse ile probleminin bulunmadığını, herkesle kardeş olduklarını belirterek, "Kentin düzeni ve insanların sağlığı ve güveni için görev yapıyoruz. Ama insanlar, yapılanların insan sağlığı için olduklarını bazen düşünemeyebiliyor" dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Tahir İmret ise, yönetim olarak halkın faydasına hizmet üretmek ve görev yapmak için var olduklarını belirterek, "Ekiplerimiz görev yaparken kabullenemeyeceğimiz bir olayla karşılaştık. Olayın bir tarafında görevini yapan bir memurumuz, diğer tarafında ise yine bizlerden olan, halkımızdan olan biri. Saldırıda bulunan gencin ailesi ve yakınları bizden bu olayın çözülmesi ve büyümemesi için devreye girmemizi talep ettiler. Bizler de bir daha benzeri olayların yaşanmaması için ve

olayın tasvip edilmeyecek noktalara varmaması için taraflarla görüşme yaptık ve kendilerini bir araya getirerek barıştırdık. Yanlışa yanlış ile karşılık vermek bizim anlayışımız olamaz" diye konuştu.

(MŞY-SK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title