Haberler

Batman Belediyesi'nde Toplu Sözleşme İmzalandı

Batman Belediyesi ile Genel-iş Sendikası Arasında Yaklaşık 3 Aydır Devam Eden Toplu Sözleşme Görüşmeleri Sonuçlandı. Sosyal Haklar ile Maaş Artış Oranlarının Netliğe Kavuşturulduğu Sözleşme, İşçilerin de Katılımıyla Belediye Konferans Salonunda İmzalandı.

Batman Belediyesi ile Genel-İş Sendikası arasında yaklaşık 3 aydır devam eden toplu sözleşme görüşmeleri sonuçlandı. Sosyal haklar ile maaş artış oranlarının netliğe kavuşturulduğu sözleşme, işçilerin de katılımıyla belediye konferans salonunda imzalandı.

İmza töreninde belediyeyi temsilen Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan, başkan yardımcıları Adnan Pekgül ve Tahir İmret, belediye işçileri adına ise Genel-İş Sendikası Şube Başkanı Halis Yakut hazır bulundu. Toplu sözleşme törenine belediye yönetimi, sendika yönetimi ve belediye işçileri de katıldı. Toplu sözleşmeyle belediye işçilerinin maaşlarında 1 yıllık ortalama yüzde 13.6 oranında artış meydana geldi.

Başkan Kalkan, belediyenin mali bütçesi kapsamında işçilere iyi bir zam verdiklerini ve bütçeyi zorladıklarını belirterek, 741 belediye işçisini kapsayan toplu iş sözleşmesinin hayırlı olmasını diledi.

Uzun bir süredir sözleşme görüşmelerinin devam ettiğini belirten Genel İş Sendikası Şube Başkanı Yakut, bölge belediyeleri içerisinde düzenli ve istikrarlı ödemenin yapıldığı Batman Belediyesi ile sel afeti nedeniyle yaşadığı parasal sıkıntılar ve enflasyon rakamları göz önünde bulundurulduğunda, iyi bir maaş artışı üzerinde uzlaştıklarını açıkladı.

(MŞY-EST-GS-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title