Haberler

Basketbolda Maçın Ardından

NSK Eskişehir Basket Başantrenörü Brad Greenberg konuşması.- NSK Eskişehir Basket oyuncusu Brackins konuşması.- Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Jurij Zdovc konuşması. - NSK Eskişehir Basket Başantrenörü Greenberg: "Takımın yüreğini sahaya koyduğunu söyleyebilirim"- Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Zdovc: "Sonuna kadar mücadele ettik" NSK Eskişehir Basket Başantrenörü Brad Greenberg, Royal Halı Gaziantep'i 92-81 yendikleri karşılaşmaya ilişkin, "Takımın yüreğini sahaya koyduğunu söyleyebilirim" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- NSK Eskişehir Basket Başantrenörü Brad Greenberg konuşması.- NSK Eskişehir Basket oyuncusu Brackins konuşması.- Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Jurij Zdovc konuşması. - NSK Eskişehir Basket Başantrenörü Greenberg: "Takımın yüreğini sahaya koyduğunu söyleyebilirim"- Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Zdovc: "Sonuna kadar mücadele ettik" NSK Eskişehir Basket Başantrenörü Brad Greenberg, Royal Halı Gaziantep'i 92-81 yendikleri karşılaşmaya ilişkin, "Takımın yüreğini sahaya koyduğunu söyleyebilirim" dedi.Greenberg, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Royal Halı Gaziantep karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını ifade etti."Takımın yüreğini sahaya koyduğunu söyleyebilirim" diyen Greenberg, şöyle devam etti: "Sert ve güzel oynadılar. İlk yarının sonlarına doğru 10 sayı geriye düştük. İkinci yarıdan daha agresif bir savunma yaptık. Haislip, ikinci yarıda çok iyiydi. Yedeklerdeki üç kişiden kritik yardımlar aldık. Harris, çok güçlü bir maç çıkardı. Buğra verilen şansı çok iyi kullandı. Onunla gurur duyuyorum. Böyle önemli bir maçta geriden gelip kazanmak için bu tip eforlar ortaya koymamız lazım. Önümüzdeki hafta Trabzon'da önemli işlerimiz var. Taraftarımız bizim için çok büyük fark yaratıyor. Eskişehir çok güzel bir şehir. Evimizde üst üste 6. galibiyetimiz. Keşke daha fazla olsaydı. Umarız ki önümüzdeki sezonlarda daha iyi yerlere geliriz. Şehrin iyi bir basketbol takımını desteklemek için potansiyeli var." - Royal Halı Gaziantep cephesi Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Jurij Zdovc ise ev sahibi takımın antrenörü Greenberg'i tebrik etti.Rakibin maçın sonunda daha iyi olduğunu dile getiren Zdovc, "Bu tarz bir maç bekliyorduk. Her şeyi yaptık ve sonuna kadar mücadele ettik. Fakat bir noktadan sonra kilitlendik. 92 sayı atan bir takımı bir yerden sonra durdurmaya çözüm bulamadık. Önümüzdeki maça hazırlanacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Royal Halı Eskişehir Gaziantep Spor Haberler

Bakmadan Geçme

MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURULARI | MEB atama başvurusu ekranı! Başvurular ne zaman, nereden yapılacak? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURU EKRANI! E-Devlet 20 bin öğretmen ataması başvuru nereden yapılır? İyi Kadın Sendromu Nedir ve Belirtileri Nelerdir? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI 2024! #128226 20 bin öğretmen ataması başvuruları nasıl yapılır? Öğretmen ataması başvuru ne zaman? 2024 Eurovision ne zaman? Eurovision yarı final saat kaçta, hangi kanalda? MEB Öğretmen ataması başvuru tarihi açıklandı mı? Başvurular nereden, nasıl yapılır? Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu! MEB 2024 ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama başvuruları ne zaman? MEB Atama başvuruları nasıl yapılacak? 2024 Öğretmen atamasından KPSS ve mülakat var mı? Kontenjanlar ve branş dağılımı açıklandı mı? Öğretmen atama sayısı belli oldu! MEB Öğretmen kadro ve branş dağılımı ne olacak? Hangi branştan ne kadar atama yapılacak? YASİN CENGİZ NE KADAR KAZANIYOR? Yasin Cengiz kimdir, nereli? ÖĞRETMEN ATAMASI BRANŞ DAĞILIMI: Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu mu? Branş dağılımı nasıl olacak? Alfa Beyin Dalgaları: Ne İşe Yararlar ve Nasıl Çalışırlar? 20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN YAPILACAK? Branş dağılımı belli oldu mu? KPSS öğretmen atamasında mülakat var mı? ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN? Kaç öğretmen atanacak? Yusuf Tekin ne dedi? Aziz Yıldırım yeniden aday mı olacak? Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına aday mı oluyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title