Haberler

Başkan Öz halk pazarını inceledi

Güncelleme:

Çanakkale'nin Çan ilçesinde artan covid-19 (korona virüs) vakaları nedeniyle, hıfzıssıhha kurulu tarafından haftalık pazarın iki gün kurulmasına karar verildi.

Çanakkale'nin Çan ilçesinde artan covid-19 (korona virüs) vakaları nedeniyle, hıfzıssıhha kurulu tarafından haftalık pazarın iki gün kurulmasına karar verildi.

Çan Belediyesi kapalı pazar yerinde kalabalığı azaltmak için pazartesi ve salı günleri kurulan halk pazarını Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin Görgün ile birlikte inceledi. Halk Pazarının haftada iki güne çıkarılmasıyla alışveriş yoğunluğunun azalmasını beklediklerini ifade eden Başkan Öz, "Pazar yerimizin giriş ve çıkışlarında gerekli tedbirleri alıyoruz. Vatandaşlarımızın maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak hareket etmesi bizim sağlığımız için önem arz etmektedir" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çan Belediyesi Çanakkale Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title