Haberler

Başkan Karabacak Gençlerle Buluştu

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Emek Mahallesi’nde gençlerle bir araya gelerek, başta Kudüs olmak üzere gündeme dair konularla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Emek Mahallesi'nde gençlerle bir araya gelerek, başta Kudüs olmak üzere gündeme dair konularla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından gündeme dair açıklamalarda bulunan Başkan Karabacak, "Darıca Belediyesi ve şahsım olarak gençliğin her zaman arkasında ve yanında olduğumuzu her mecrada dile getiriyoruz. İlçe genelinde gençlere yönelik sosyal, kültürel ve sanat etkinliklerimiz ara vermeden devam ediyor. Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde ve Darıca Gençlik Merkezi'nde gençlerimize yönelik etkinliklerimizin yanı sıra, bilgi evlerimizde üniversiteye hazırlanan gençlerimize etüt desteği veriyoruz" diyerek gençlere yönelik çalışmalar hakkında kısaca bilgiler sundu.

Son günlerin en önemli gündem maddelerinden olan Kudüs konusunda da değerlendirmelerde bulunan Başkan Karabacak, "Kudüs konusunda Cumhurbaşkanımızın sergilediği kararlı duruşun arkasında olduğumuzu ve Kudüs'ün Müslümanların kırmızı çizgisi olduğunu bir kez daha ifade etmek isterim. Bizler şükürler olsun ki Müslüman bir coğrafyada dünyaya geldik ve İslam'la şereflendirildik. Günümüzde maalesef Müslüman coğrafyasında kan var, gözyaşı var. Duyarlı Müslümanlar olarak Suriye'de, Mısır'da, Irak'ta, Myanmar'da olduğu gibi Kudüs'te de haksızlığa, hukuksuzluğa ilk isyan edenler bizler olduk. Kudüs Müslümanlar için vazgeçilmezdir, Kudüs birilerinin himayesi altında değildir, olmayacaktır. Orda yaşayan Filistinli kardeşlerimizin her daim yanında olduk, olmaya devam edeceğiz, siz gençlerde de bu konularda her daim duyarlı olmanızı istiyorum, milletine, devletine, dinine, örf, adet, gelenek ve göreneklerine bağlı nesiller yetişmesi için hepimiz çok çalışmalıyız. Birlik ve beraberlik içinde ülkemizin kalkınması adına çok çalışmalıyız. Bizler üzerimize düşen görevleri yapıyoruz, yapacağız, her daim gençlerimizin yanındayız" diyerek gençlere hitap etti.

Başkan Karabacak'ın konuşmasının ardından söz alan gençler düşüncelerini dile getirirken, Darıca Belediyesi'nin çalışmaları ve projeleri hakkında Başkan Karabacak'a sorular sorarak, merak etikleri konular hakkında görüş alışverişinde bulundular. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şükrü Karabacak Adnan Menderes Darıca Kudüs Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title