Haberler

Başkan Gürün'den Davet

24 Haziran 2018’de yapılacak Türkiye Cumhuriyeti’nin 13.Cumhurbaşkanlığı ve 27.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün bütün vatandaşları sandığa davet eden bir mesaj yayımladı.

24 Haziran 2018'de yapılacak Türkiye Cumhuriyeti'nin 13.Cumhurbaşkanlığı ve 27.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün bütün vatandaşları sandığa davet eden bir mesaj yayımladı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin birçok dünya devletinden önce demokratik sisteme Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk devrimleri ile geçtiğini hatırlatan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, demokrasi için, özgürlükler için, adalet için herkesin 24 Haziran'da sandığa giderek hür iradesi ile oyunu kullanması gerektiğini söyledi.

"Ülkemizin 81 Milyonu kucaklayan adımlara ihtiyacı var."

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; "Ülkemiz ani bir kararla erken seçim kararı alarak 24 Haziran tarihinde 27.dönem milletvekillerini ve değiştirilen sistemle 13.Cumhurbaşkanı'nı ya da yeni tanımı ile Başkan'ını seçmek için sandık başına gidecek. Ülkemizde seçmen yaşına ulaşmış birçok gencimizde kendilerini yönetecekler için ilk defa 24 Haziran'da oy kullanacak. Siyasi görüşü, duruşu ne olursa olsun bütün vatandaşlarımızın sandığa gitmesi ve hür iradeleri ile oy kullanması ülkemizin geleceği ve yarınlarımız için büyük önem taşımaktadır. Toplum olarak sevgiye, hoşgörüye, bir olmaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Türkiye Cumhuriyeti'nin 24 Haziran seçimlerinden sonra seçimleri kim kazanırsa kazansın 81 Milyonu kucaklayan adımlara, birleştiren siyasete, herkes için demokrasi ve adalete, eşit gelir dağılımına, üreten bir ekonomiye ihtiyacı vardır. Hep birlikte mutlu, umutlu ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Atatürk'ün izinde çağdaş medeniyetler seviyesinde bir Türkiye için sandığa gidelim, oyumuzu kullanalım." dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osman Gürün Türkiye Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title