Haberler

Başkan Ergün, Belediye Şantiyesini İnceledi

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Şantiyesi'ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Şantiyesi'ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

İncelemelerde Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Cem Çöllü, Tamer Çipiloğlu, Park Bahçe İşleri Müdürü Serpil Çakır eşlik etti. Manisa Belediyesi'nin 2011 yılında kente kazandırdığı modern Şantiye Hizmet Binası'daki atölyeleri tek tek gezen Başkan Ergün, çalışmalara yönelik yetkililerden bilgi aldı. Bakım ve imalat atölyelerini gezen Başkan Ergün, demir ve elektrik atölyesi, marangozhane, depo gibi birimlerde çalışan personelden bilgi alarak, hizmet alanlarında kullanılmak üzere şantiyede depo edilen malzemeleri inceledi.

"KENDİ KENDİNE YETEN BELEDİYEYİZ"

Şantiye alanın Manisa Belediyesi'nin depo, imalat ve bakım çalışmalarının yürütüldüğü en önemli noktalardan biri olduğunu belirten Başkan Ergün, şantiyenin son derece modern sistemle donatıldığını belirtti. Manisa Belediyesi'nin kendi kendine yeten bir belediye olduğunu hatırlatan Başkan Ergün, "Her zaman ifade ettiğim gibi biz kendi işini kendi yapan bir belediyeyiz. Şantiye alanımız da işlerimizin çıkış noktasıdır. Burada kent aydınlatma sistemlerinden tutun, asfaltın hazırlanması, oturma bankı yapımına kadar her türlü imalat yapılabiliyor. Bu anlamda büyükşehir olan Manisa'ya yakışır, belediyenin ihtiyacını karşılayabilen kapasitede şantiye alanı yapmamızın onurunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Şantiye personeliyle bir araya gelme fırsatı bulan Başkan Ergün, tüm çalışanlara hayırlı işler diledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serpil Çakır Cengiz Ergün Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title