Haberler

Başkan Doğan, Facebook Arkadaşları ile Buluştu

Mahalle programları ve periyodik ziyaretleri ile sürekli halkın arasında olan İzmit Belediye Başkanı Dr.

Mahalle programları ve periyodik ziyaretleri ile sürekli halkın arasında olan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, gün içerisinde vakit buldukça sosyal medya üzerinden gelen sorulara da yanıt veriyor. Facebook ve twitter hesapları üzerinden gelen taleplere büyük önem verdiğini söyleyen Başkan Doğan, bir grup facebook arkadaşı ile bir araya geldi.

Sanal ortamda sürekli olarak görüştüğü arkadaşlarını Gölkaypark'ta ağırlayan Başkan Doğan, bu buluşmadan oldukça keyif aldığını dile getirdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmaya katılan vatandaşlar Başkan Doğan'a İzmit hakkındaki görüşlerini ilettiler.

Facebook üzerinden yazdıklarına her zaman yanıt aldıklarını ve bundan memnun olduklarını belirten Aşkın Hare, "Davet geldiğinde inanamadım. Çünkü biz yıllardır ulaşmak istediğimizde ulaşamadığımız yöneticilere alışkınız. Ama başkanımız bu algıyı yıktı. Onu sürekli mahallemizde, çarşıda görmeye alıştık. Şimdi bizleri davet etmiş olması da ayrıca sevindirici" dedi.

Başkan Doğan'ın nazik davetine katılan vatandaşlar arasında en çok konuşulan isim Fahri Kaygısız oldu. Aslen İzmitli olan ancak 2 ay önce Ankara'ya atanan Kaygısız, Başkan Doğan'ı görmek ve teşekkürlerini iletmek için Ankara'dan İzmit'e geldi. Bunu öğrenen Başkan Doğan, bu samimiyet karşısında diyecek söz yok. Çok duygulandım, gururlandım" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Doğan Facebook Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title