Haberler

Başkan Büyükkılıç: "Sıfır vaka için daha fazla hassasiyet istiyoruz"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Geçen hafta ve bu hafta 9 ilçeyi ziyaret eden Başkan Memduh Büyükkılıç, bu kez Bünyan'ı ziyaret etti ve korona virüs önlemlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Bünyan'da öncelikle İlçe Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun Başkan Büyükkılıç'ı Bünyan'da görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, "İlçemizi sık sık ziyaret ediyor ve yanımızda olduğunuzu hissettiriyorsunuz. Koronavirüsle mücadelede verdiğiniz destek ve her türlü belediye hizmetlerinde yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da ilçeleri yapılan çalışmalarla ilgili bilgi almak ve ihtiyaçları tespit etmek için ziyaret ettiklerini ifade ederek her ilçede olduğu gibi Bünyan'da da sıcak bir şekilde karşılandıklarını söyledi. Koronavirüs ile mücadele sürecine ilişkin Bünyan'dan önemli açıklamalar yapan Başkan Büyükkılıç, "Normalleşme adımları atılıyor; ancak tedbiri elden bırakmamanın tam zamanındayız. Çünkü iyiye giden bir tablonun ağırlaşarak seyretmesine zemin hazırlayacak davranışlara fırsat vermemeliyiz. İftar nedeniyle bir araya gelmek, teravihlerde cemaatler oluşturmaya çalışmak ya da cenazeler vesilesiyle bir araya gelme yönündeki yaklaşımlara karşı dikkatli olmalıyız. Dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasında da Bünyan ve Kayserili hemşehrilerimiz kurallara uyar ve sorun oluşturmaz diye düşünüyoruz. Vaka sayımızın sıfırlanması için inşallah hassasiyetimizi daha da fazla göstereceğiz" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Bünyan Belediyesi'ni ziyaretinin ardından sosyal mesafe kurallarına da uyarak esnafları da ziyaret etti ve hayırlı işler temennisinde bulundu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Memduh Büyükkılıç Kayseri Bünyan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title