Haberler

Başkan Atıcı, Büyükşehir Belediyesini Eleştirdi

MHP Balıkesir Altıeylül ilçe teşkilatı yeni hizmet binasının açılış törenine katılan MHP Balıkesir İl Başkanı Argun Atıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur’u eleştirerek "Aş, iş vaatleriyle gelerek milletin işinden ettiler" dedi.

MHP Balıkesir Altıeylül ilçe teşkilatı yeni hizmet binasının açılış törenine katılan MHP Balıkesir İl Başkanı Argun Atıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur'u eleştirerek "Aş, iş vaatleriyle gelerek milletin işinden ettiler" dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur'u sert bir dille eleştiren MHP Balıkesir İl Başkanı Argun Atıcı Altıeylül İlçe teşkilatının yeni hizmet binası açılışında partililere hitaben yaptığı konuşmada belediyeden çıkartılan işçiler konusuna değindi. Başkan Atıcı, "Çıkarttıkları işçilerin durumları açık. Bayram öncesi eğer bir işçiyi çıkartıyorsan bu insanın durumunu eve gittiğiniz zaman bir düşünmenizi istiyorum. Annesi yada çoluk çocuğu bu insandan ekmek istediği zaman durumunu düşünmenizi istiyorum. 100 civarında insanı dışarı attılar. Biz kimseyi işinden oldurmayacağız, ama oldurdular. 18 bin kişiye iş vereceklerini söylediler. Peki ne yapıyorlar? Şarkı türküyle devam ediyoruz. Proje üretiyoruz ama ne olduğu belli değil. Değerli Balıkesirliler biz bunların zulümlerini asfalt parasında gördük"dedi.

Su zammı ile ilgili de konuşan Atıcı "Şimdi geri dönmeye çalışıyorlar muhalefet yapıldığı için. Ama şu bir gerçek BASKİ'nin başında Edip Uğur var. BASKİ'nin başında onun haberi olmadan hiçbir şey yapılamaz. Şuan da Büyükşehir'in başında olan Edip Uğur bu zammın sebebidir. Tarife komisyonunun başında Birol Şahin var. Bunun haberi olmadan da yapılmaz. Kimse politika siyaset yapmasın. Bu vatandaşın cebinden ellerini çeksinler bu insanlara zulüm yapmasınlar. Çünkü onları asfalt parasında gördük. Onların AK Parti iktidarında bu vatandaş onların durumunu gördü MHP iktidarına getirdi, onlara cevabını verdi. Hala süreci devam ettiriyorlar, ama bilsinler ki bu vatandaş onlara gereken cevabı hem mahallede hemde genelde verecektir, buna inanıyoruz. 2446 sayılı kanun, incelesinler. Köylerden haraç para istiyorlar, sanki köylerde kanalizasyon var. Para isteniyor katkı payı adı bu. Tamamda senin orada kanalizasyon var mı neyin katkı parası alınacak var mı böyle bir hizmetin. Önce bir hizmet getir. Bu iktidarın zulümlerine son vermek için vatandaşlarımıza düşen görevler var" şeklinde konuştu.

Toplantı basına kapalı olarak devam etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altıeylül Balıkesir Edip Uğur Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title