Haberler

Başbakanlık, "Erdoğan-cheney" Görüşmesine İlişkin Haberleri Yalanladı

Başbakanlık, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkan Yardımcısı Dick Cheney ile Yaptığı Görüşmeye İlişkin Basında Yer Alan Haberleri Yalanladı.

Başbakanlık, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkan Yardımcısı Dick Cheney ile yaptığı görüşmeye ilişkin basında yer alan haberleri yalanladı.

Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın ABD Başkan Yardımcısı Dick Cheney ile yaptığı görüşmeye atfen bugün bazı medya organlarında iftira mahiyetinde yakışıksız sözler yer aldığına işaret edilerek, "Daha önce bir gazetenin konuyla ilgili haberinde, yetkililerin ABD Büyükelçiliği adına iddiayı reddettiği kayda geçirilmiş, mutad bilgilendirme toplantısında aynı gazetenin yorum ve spekülasyona dayandırdığı bu haber Başbakanlık tarafından da yalanlanmıştır. Hiçbir mesnedi olmayan bu maksatlı spekülasyonların hangi amaçla sürdürüldüğü hususunu kamuoyumuzun takdir ve değerlendirmesine bırakıyoruz" denildi.

(DA-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title