Haberler

Başbakan Erdoğan'a İzmir'de Sevgi Gösterileri

İzmir'de Vatandaşların Yoğun İlgisiyle Karşılanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Vatandaşlarla Sohbet Ederek, Çocuklara Oyuncak Dağıttı.

İzmir'de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlarla sohbet ederek, çocuklara oyuncak dağıttı.

İzmir'in Buca ilçesine bağlı Kaynaklar beldesinde vatandaşların yoğun ilgisiyle ve 'Büyük Başbakan' tezahüratları ile karşılanan Erdoğan, vatandaşlara "Ben büyük başbakan değilim. Küçük başbakanım. Şimdi Buca'ya gidiyorum. Orada ilgililerle görüşüp, okul, cami ve sorunlarınız konusunda gerekli talimatları vereceğim" dedi. Otobüsün önünü kesen vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyen Başbakan Erdoğan, bunları en kısa zamanda çözüm getireceğini belirtti.

Çocuklara da oyuncak dağıtan Başbakan Erdoğan, daha sonra 1. Uluslararası Rumeli Şenliği'ne katılmak üzere Buca Belediyesi'ne ait Gölet Tesisleri'ne geçti.

(EY-YK-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title