Haberler

Başarılı Sporcular Belediye Başkanı Baysan'ı Ziyaret Etti

İzmir'de Düzenlenen İzmir Salon Türkiye Atletizm Şampiyonası'nda Dereceye Giren Çorlulu Atletler, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı Ziyaret Etti

İzmir'de düzenlenen İzmir Salon Türkiye Atletizm Şampiyonası'nda dereceye giren Çorlulu atletler, Milli Antrenör Metin Emin ile birlikte Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı ziyaret etti. Çorlu Belediyesinde gerçekleştirilen ziyarette Baysan'ın, İzmir'deki şampiyonada ilçelerini temsil eden sporcuları tebrik ederek, başarılı sporculara verilen desteğin artarak devam ettiğini söyledi. Resmi turnuva ve yarışmalarda Çorlulu sporcular ve takımlara ulaşım ve malzeme yardımları yapıldığını ifade eden Baysan, inşaat çalışmaları tamamlanan kapalı spor salonunun Nisanda hizmete gireceğini belirtti. Milli antrenör Metin Emin, turnuvaya katılan sporcuların çeşitli branşlarda önemli başarılar elde ettiğini anlatarak, Çorlu'da sportif anlamda büyük bir potansiyel olduğunu söyledi. Antrenman çalışmalarını Sağlık Mahallesi'nde yaptıklarını kaydeden Emin, Cemile Yeşil Anadolu Lisesi yanında bulunan kapalı spor salonu hizmete girdikten sonra turnuvalara daha etkili ve verimli bir şekilde hazırlanacaklarını da sözlerine ekledi.

- TEKİRDAĞ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title