Haberler

"Barışarock Festivali Yarın Başlıyor

5. "Barışarock Festivali, İstanbul Sarıyer Mehmet Akif Ersoy Parkı'nda Yarın Başlayacak. Yerli ve Yabancı 62 Grubun Katılacağı Festival, Kesintisiz Devam Ederek 26 Ağustos Pazar Günü Gece Yarısında Sona Erecek.

5. "Barışarock Festivali, İstanbul Sarıyer Mehmet Akif Ersoy Parkı'nda yarın başlayacak.

Yerli ve yabancı 62 grubun katılacağı festival, kesintisiz devam ederek 26 Ağustos Pazar günü gece yarısında sona erecek.

Yarın saat 14.00'da başlıyacak festivalde aralarında Bülent Ortaçgil, Bulutsuzluk Özlemi, Moğollar, Aylin Aslım, Gevende, Nev, Demir Demirkan, Hakan Kurşun'un yanısıra "6 hr Sundae", "Massar Egbari", "Farzad Golpayegani", "God is an Astronaut" gibi yabancı gruplar da sahne alacak.

Alternatif ve ticari olmayan müzik sloganıyla gerçekleştirilen festivalde bu yıl 45 sivil toplum örgütü de etkinliklerde bulunacak. DİSK, TMMOB, DİSK/Birleşik Metal-İş, Genç-Sen, AGOS Gazetesi, Karakedi Kültür Merkezi, Küresel BAK, Bir Umut Derneği, Tüm Engelliler Derneği, Mahalle Afet Gönüllüleri, Forza Livorno, Yüzde 52, MülksüzlerRadyo, Kuş Gözlemcileri, İğne Oyası-Kadınların Düş Kolektifi gibi örgütler festival alanında stand kuracaklar.

Ayrıca, sinema, tiyatro, spor, karikatür, fotoğraf gibi alanlarla ilgili sergi ve atölyelerinin de açılacağı festivalde, 31 tiyatro topluluğu çeşitli gösteriler yapacak.

Barışarock organizatörleri, festivale katılacak olanları, kamp alanına getirilmemesi gereken malzemeler konusunda da uyardı. Buna göre alana kesinlikle getirilmemesi gereken malzemeler şunlar:

"Açık ve kapalı yiyecek-içecek, alkol içeren her türlü içecek ve sıvılar, tedavi kapsamında olduğu reçete ile kanıtlanmadıkça tüm ilaçlar, yasadışı madde ve uyuşturucular, her türlü yanıcı, parlayıcı ve patlayıcı madde, ateşli silahlar"

Kampa mutlaka getirilmesi gerekenler ise şöyle: Fotoğraflı kimlik belgesi, çadır, uyku tulumu ve mat, hijyen malzemeleri ve her türlü hava koşuluna uygun giyecekler.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title