Haberler

Barcelona'nın Eski Futbolcusu Amor Yoğun Bakımda

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) Takımlarından Barcelona'nın Eski Oyuncusu Guillermo Amor, Geçirdiği Trafik Kazası Sonrasında Yoğun Bakıma Alındı.

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'nın eski oyuncusu Guillermo Amor, geçirdiği trafik kazası sonrasında yoğun bakıma alındı.

İspanya'nın L'Ametlla de Mar köyü yakınlarında yaptığı trafik kazası sonrasında Verge de la Cinta de Tortosa Hastanesi'ne kaldırılan Amor, burada karın bölgesinden ameliyat oldu ve yoğun bakıma alındı.

Daha önce de pelvisinde kırık bulunan ve torasik travma geçiren 40 yaşındaki İspanyol oyuncu İtalya'nın Fiorentina, İspanya'nın Villarreal ve İskoçya'nın Livingstone takımlarında da oynamıştı. 1990'lı yıllarda Barcelona teknik direktörü Johan Cruyff'ın ''Rüya Takımı''nda yer alan Amor, oynadığı 550 maçta 89 gol atmıştı. Amor ayrıca, iki dünya kupası ve iki Avrupa Şampiyonasında İspanyol Milli Takımı'nda forma giymişti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title