Haberler

Banka Şubesine Molotoflu Saldırı

Şanlıurfa'da, bir banka şubesine molotof kokteylli saldırı düzenlendi.

Şanlıurfa'da, bir banka şubesine molotof kokteylli saldırı düzenlendi. Çıkan yangın küçük çaplı hasara yol açarken, polis saldırıyla ilgisi bulunduğu iddiasıyla bir kişiyi gözaltına aldı.

Olay, saat 22. 30 sıralarında Eyyüpkent Mahallesi Komiser Şakir Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan özel bir banka şubesine yüzünü poşu ile gizlemiş bir kişinin molotof kokteyli atarak kaçtığı polise bildirildi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekibinin de yönlendirildiği banka şubesinde yapılan incelemede, atılan molotof kokteylinin camı kırmadığı ancak alev aldığını belirledi. Küçük çaplı yangın kısa sürede söndürülürken, olay yeri inceleme ekipleri banka şubesi çevresinde uzun süre çalışma yaptı.

Bu sırada olay yeri çevresindeki ara sokaklarda araştırma yapan Terörle Mücadele Şubesi polisleri, kendilerini görünce kaçmaya çalışan bir kişiyi gözaltına aldı. İsmi açıklanmayan şüpheli sorgulanmak üzere Terörle Mücadele Şubesi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Şanlıurfa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title