Haberler

Bank Asya 1. Lig

Bank Asya 1. Ligi'nde Mücadele Eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Teknik Direktör Suat Kaya ile Nikah Tazeledi.

Bank Asya 1. Ligi'nde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, teknik direktör Suat Kaya ile nikah tazeledi.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında göreve getirilen Suat Kaya ile birlikte çıkışa geçen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 2008-2009 futbol sezonu öncesi teknik direktör Suat Kaya ile yeniden anlaşarak 1 yıllık sözleşme imzaladı. Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Fahrettin Uslusoy, imza töreninde yaptığı konuşmada, hedeflerinin yeni sezonda süper lig olduğunu ve bunun için de ilk etapta teknik direktör sorununu çözüme kavuşturarak transfer çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlayacaklarını söyledi.

Uslusoy, 2007-2008 futbol sezonunun ikinci yarısında göreve getirdikleri Suat Kaya ile birlikte takımlarının iyi bir performans sergilediğini ve başarılı bir sezon geçirdiklerini vurgulayarak, "Geçtiğimiz yılın başında şanssız maçlar kaybetmiş ve bir dönem zor durumlara düşmüştük. Ancak teknik direktörümüz Suat Kaya'yı takımın başına getirdikten sonra çıkışa geçtik ve kısa sürede toparlanmayı başardık. Gelecek sezon hedefimiz Süper Lig'e çıkmaktır. Bunun için de önce teknik adamımızla anlaştık, transfer çalışmalarımıza da hocamızın vereceği rapor doğrultusunda başlayacağız" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ise, "Gelecek sezon şampiyonluğa oynamak istiyoruz. Centilmence mücadele eden, çok gol atan ve güzel futbol sergileyerek izleyenlere zevk veren bir takım oluşturmak için kolları sıvadık. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyespor ile bir yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Suat Kaya da, takımda kalmaktan dolayı mutlu olduğunu, yönetimin belirlediği hedefe ulaşabilmek için elinden geleni yapacağını söyledi.

(TB-MFS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title