Haberler

Bandırma Şmg Lisesi Yenilendi

Balıkesir'in Bandırma İlçesinin En Köklü Eğitim Kurumlarından Olan Şehit Mehmet Gönenç (Şmg) Lisesi Boya, Badana ve Çeşitli Onarım Çalışmalarıyla Tamamen Yenilendi.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinin en köklü eğitim kurumlarından olan Şehit Mehmet Gönenç (ŞMG) Lisesi boya, badana ve çeşitli onarım çalışmalarıyla tamamen yenilendi.

Okuldaki çalışmalarla ilgili bilgi veren Müdür Selahattin Alkış, "Okulumuzda 1515 öğrenciye 83 öğretmenle eğitim veriyoruz. Geçtiğimiz aylarda okulumuzu baştan başa yeniledik. Okulun tüm kapıları pencereleri camları değiştirildi. Spor solunu ve okul boya badana yapıldı. Öğrenciler el ele verip kendi sınıfını kendin boya kampanyasına katılıp okulu güzelleştirdiler. Sıralar tahtalar yenilendi. Yine okulumuza ismini veren kahraman subay Şehit Mehmet Gönenç ve okulun yapımında emeği geçen hayırseverler için özel onur köşesi yaptırdık" dedi.

Okulun yıl sonu programında çeşitli etkinlikler yapılacağını ifade eden Müdür Alkış, "25 Mayıs günü Barış Manço Kültür Merkezi sinema salonunda öğrencilerimizin hazırladığı tiyatro sahnelenecek. 31 Mayıs'ta okul bahçesinde mezunlar günü çiğbörek ve ayran partisi var. Ayrıca bu yıl ilk kez okulumuz mezunu gençlerinde görev aldığı Mustafa Erdoğan'ın Anadolu Ateşi ekibinden bir grup Kamil Turan başkanlığında okulumuza gelip gösteri sunacaklar" dedi.

(MY-MEY) 16.05.2008 17:12 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title