Haberler

Bandırma Gübre Fabrikası'nda Yangın

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde Bulunan Bandırma Gübre Fabrikaları A.ş.'ye (Bagfaş) Ait Kükürt Deposunda Yangın Çıktı.

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde bulunan Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş.'ye (Bagfaş) ait kükürt deposunda yangın çıktı.

Edinilen bilgilere göre, Bandırma-Erdek Karayolu üzerinde bulunan fabrikanın kükürt deposunun iç kısmında gündüz saatlerinde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangına ilk olarak fabrika itfaiyesi müdahale ederken, yangının diğer bölümlere sıçramasını engellemek için Bandırma, Erdek ve Edincik belediyelerinden itfaiye ekipleri köpük sıkarak söndürme çalışmaları yaptı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yangın büyümeden söndürüldü. Yangında, depodaki kükürtlerin taşındığı elektrikli yürüyen bantların hasar gördüğü belirtildi. Ölü yada yaralının olmadığı yangında, maddi kaybınsa hesaplamaların ardından belirleneceği kaydedildi. Yangının söndürülmesinin ardından itfaiye ekipleri soğutma çalışması yaptı.

Bagfaş Gübre Fabrikaları Yönetim Kurulu Başkanı ve Beşiktaş Spor Kulübü yöneticisi Kemal Gencer de yangının ardından fabrikaya gelerek incelemelerde bulundu. Yangınla ilgili soruşturma sürüyor.

(MY-MEY-MŞ-RO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title