Haberler

"Bana Adamlığı Öğreteceğini Sanmıyorum"

Emre Belözoğlu şampiyonluk yarışını değerlendirirken Bucasporlu Musa Aydın'a da gönderme yaptı.

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'nin deplasmanda Bucaspor'u 5-3 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Emre Belözoğlu şampiyonluk yarışını değerlendirirken Bucasporlu Musa Aydın'a da gönderme yaptı.

Emre Belözoğlu yayıncı kuruluş Lig TV'ye yaptığı açıklamada, "Maça çok iyi başladık ama talihsiz bir gol yedik. İstediğimiz burada kazanmadık. Maçın son 30 dakikasında elimizden geleni yaptık. Buraya gelen büyük taraftarımıza da teşekkür ediyoruz. Umarım kalan haftalarda da galibiyetler alırız. Artık bu iş belli oldu ki yarış sonuna kadar devam edecek. Trabzonspor bize ikramda bulundu. Umarım biz de böyle bir ikramda bulunmayız. Kalan maçlarımızı kazanırsak şampiyonuz. Herkes bizden şampiyonluğa bekliyor. Yaklaşık 4-5 sene oldu. Biz camia olarak bu şampiyonluğu hak ediyoruz" dedi.

Bucasporlu Musa Aydın'ın maçın ardından kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalar üzerine Emre "Bir şey daha söyleyeceğim. Bu konuda konuşmamam söylendi ama konuşanacağım. Ben Musa'nın bana adamlık öğreteceğini düşünmüyorum. Saha içinde olan saha içinde kalır. Önümüzdeki yılllarda Musa ile karşılıklı oynayacağız. İnşallah o zaman beni anlar. . "

Bucasporlu futbolcu Musa ise bu röportajdan dakikalar önce canlı yayında Emre için 'çirkef' benzetmesinde bulunmuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title