Haberler

Balıkesir: Türkan Şoray Film Çekimleri İçin Edremit'e Geldi

"Aşk Beklemez" adlı televizyon filminin çekimleri için Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne bağlı Güre Beldesi'ne gelen Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray, "Agresif insan gergin ve çirkin olur, ben iç güzelliği bulduğuma inanıyorum" dedi.

"Aşk Beklemez" adlı televizyon filminin çekimleri için Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne bağlı Güre Beldesi'ne gelen Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray, "Agresif insan gergin ve çirkin olur, ben iç güzelliği bulduğuma inanıyorum" dedi.

Çekimler için geldiği Güre'de basın mensuplarının sorularını cevaplayan Türkan Şoray, "Aşk Beklemez" adlı televizyon filminin bitmesiyle yeni bir film daha çekeceğini söyleyerek, "Bundan sonra yine Akçay'da bir sinema filmi çekeceğim. Filmin ismi 'Eczacı Suna' olacak. Bu filmde eczanesi olan bir kadını oynayacağım. Filmin bu yaz çekilmesi gerekiyor. Eğer bir aksilik olmazsa Akçay'da çekeceğiz. Şu anda çekmiş olduğumuz 'Aşk Beklemez' adlı filmimiz 90 dakikalık bir sinema filmi ve yaklaşık on gün sürecek olan bir film. 'Eczacı Suna'yı burada çekmeye başlarsak, en az bir ay kadar buralarda kalacağım. Buranın tatil havasını yaşayabilmek için bir ev tutabilirim" dedi.

Kızı Yağmur'u da kendisinin yönetmenliğini yapacağı en az bir filmde oynatacağını açıklayan Şoray, "Yağmur'u bir filmde oynatmayı düşünüyorum. Bir hatıra olsun diye istiyorum. Onunda yönetmenliğini ben yapmayı düşünüyorum. Çünkü en iyi ben tanıyorum kızımı. Biliyorsunuz, babası da çok değerli bir oyuncu, aktör. Ailesi de, halası da öyle. Annesi de oyuncu. Tabii ki genlerinde oyunculuk var. Belki başladıktan sonra bunu kendine meslek edinir veya hobi olarak yapabilir. Zaten kendisi de bunu çok tutkulu bir şekilde arzuluyor. Film o yaşta bir genç kızın yaşadıkları, ruhsal durumları, sevinçleri, acıları türünden olabilir. Çünkü sinema insanı anlatıyor. Onun için bir genç kızın hayatını anlatan bir şey olabilir" diye konuştu.

Bir gazetecinin kendisine genç kalmasının sırrını sormasından çok memnun olan Şoray, "Çok teşekkür ederim. Beni genç mi buluyorsunuz? Şimdi böyle makyaj, şapka falan kimi giydirseniz genç olur. Hayata bağlı olmak çok önemli. Hayatı sevdiğiniz zaman her şeyinizle diri oluyorsunuz, canlılık veriyor. Onun da her şeyi etkilediğini düşünüyorum. Bunun yanında kremlerden falan fayda sağlıyoruz. Genel anlamda iç huzur çok önemli. İç huzuru bulduğuma inanıyorum. Bu sizin dış görünümünüzü de etkiliyor. Yüzünüze vuruyor belki de. Çünkü agresif insan gergin ve çirkin olur" dedi.

Zeytin ve zeytin yağının inanılmaz lezzetli olduğunu ifade eden Türkan Şoray, "Zeytin yağını çok severim. Zeytinin hastasıyım. Şimdi buradan giderken teneke zeytin alacağım. Onu açmazsam bir sene bozulmazmış. Bu sabah zaten kahvaltımda ekmeğimi bana bana zeytin yağı yedim ve inanılmaz lezzetliydi" şeklinde konuştu.

Şoray, basın mensuplarının sorularını cevapladıktan sonra manken Banu Zorlu ile beraber hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title