Haberler

Balıkesir'de Yerel Yönetimler

Balıkesir Belediyespor Judo Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu. Konya'da Yapılan Ümitler Bay Bayan Türkiye Judo Şampiyonası'nda, Belediyespor Judocularından Murat Tüfekçi 46 Kg.'da Finale Kaldığı Rakibini Yenerek Türkiye Şampiyonu Oldu.

Balıkesir Belediyespor Judo takımı Türkiye şampiyonu oldu. Konya'da yapılan Ümitler Bay Bayan Türkiye Judo Şampiyonası'nda, Belediyespor judocularından Murat Tüfekçi 46 kg.'da finale kaldığı rakibini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.

Judo ve Kuraş Federasyonu'nun 9-10 Şubat 2008 tarihlerinde Konya'da gerçekleştirdiği müsabakalara katılan Balıkesir Belediyespor Judo Takımı sporcuları, 68 sporcunun arasından finale kalarak büyük bir baºarı gösterdiler. Belediyespor yöneticisi Hüsnü Erdoğan ile antrenörler Mehmet Yılmaz ve Timur Bizsan nezaretinde müsabakalara katılan judoculardan 46 kg'da Murat Tüfekçi ve Sefa Gül finale kaldı. Her ikisi de Balıkesir Belediyesyorlu olan sporculardan Murat Tüfekçi, takım arkadaşı Sefa Gül'ü yenerek Türkiye şampiyonu olurken, Sefa Gül de Türkiye ikincisi oldu. Aynı müsabakaların bayanlar kategorisinde 40 kg'da Gül Gündoğan ise karşılaşmalarda rakiplerini geride bırakarak Türkiye 3.'sü oldu.

JUDOCULAR MİLLİ TAKIMDA Belediyespor judocularının yakaladığı başarı, Belediyespor'a ve Balıkesir'e milli takım onurunu da beraberinde getirdi. 46 kg Türkiye Şampiyonu Murat Tüfekçi ve Türkiye 2. olan Sefa Gül ile 40 kg'da Bayanlar Türkiye 3. olan Gül Gündoğan elde ettikleri başarıyla, milli takımda mücadele etmeye hak kazandılar. Milli Takım sevincini yaşayan Belediye Başkanı Sabri Uğur ve Belediyespor Başkanı Zafer Çakır tüm sporcuları bu üstün başarılarından dolayı tebrik ettiler.

(YU-) 24.02.2008 16:29 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title