Haberler

Balıkesir: Bandırma-erdek Duble Yol Çalışmaları Yeniden Başladı

Yapım çalışmaları bir sene önce ödenek yetersizliğinden dolayı duran 17 kilometrelik Bandırma-Erdek arası duble yol çalışmaları yeniden başladı.

Yapım çalışmaları bir sene önce ödenek yetersizliğinden dolayı duran 17 kilometrelik Bandırma-Erdek arası duble yol çalışmaları yeniden başladı.

Bandırma-Erdek arasındaki duble yol çalışmaları, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın geçtiğimiz haftalarda Erdek'te yaptığı incelemelerin ardından yeniden hız kazandı. Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın geçtiğimiz haftalarda Erdek'e gelerek yol çalışmaları hakkında bilgi almasının ardından yolun tamamlanması için Bakanlık tarafından talimat verildiğini belirten AK Parti Erdek İlçe Başkanı Necati Elmas, yol yapımı için 1,5 milyon YTL'lik ödenek aktarıldığını söyledi. Yol çalışmalarının ödenek çıkmamasından dolayı bir süredir yapılamadığını ifade eden Başkan Elmas, "Erdek olarak en büyük sorunumuz Bandırma ile Erdek arasındaki duble yolun tamamlanmasıydı. Bayındırlık Bakanımızın Erdek'te yaptığı incelemeler sırasında kendisinden mevcut yolun bir an önce tamamlanmasını istedik. Kendisi de bize Ankara'ya dönüşünde gerekli çalışmaları yapacağı sözünü vermişti. Sayın Özak'ın talimatıyla çalışmaların yeniden başlaması bizi mutlu etti. Karayolları yetkililerince 17 kilometrelik yolun tamamının 2007 yılına kadar tamamlanacağı belirtildi" şeklinde konuştu. Karayolları ekiplerinin 17 kilometrelik karayolunda Düzler Mevkii'nde ince asfalt dökme çalışmalarını yaptıkları bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title