Haberler

Balıkesir: Bandırma'da Fuhuş Operasyonu: 11 Gözaltı

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde, Aralarında 18 Yaşından Küçük 2 Kızın da Bulunduğu 10 Kişilik Fuhuş Şebekesiyle, Fuhuşa Mekan Temin Ettiği Öne Sürülen Bir Otel Sahibi Gözaltına Alındı.

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde, aralarında 18 yaşından küçük 2 kızın da bulunduğu 10 kişilik fuhuş şebekesiyle, fuhuşa mekan temin ettiği öne sürülen bir otel sahibi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, şehir merkezindeki bir otelde yaşı 18 yaşından küçük kızların da bulunduğu bir şebekenin fuhuş yaptığını belirledi. Daha önceden tespit edilen adreslere yaptıkları operasyonda otelde para karşılığı fuhuş yaptığı tespit edilen M.G. (16), M.A. (17), E.A., A.Ö. ve D.K. isimli bayanlar gözaltına alındı. Operasyonda kadınları para karşılığında pazarladığı öne sürülen G.S. isimli bayanla, fuhuşa aracılık ettikleri ve mekan hazırladıkları iddiasıyla Y.Ş, K.B, M.G. ve A.O. isimli erkeklerle, fuhuş yapıldığı öne sürülen otelin sahibi gözaltına alındı.

Gözaltına alındıktan sonra yapılan doktor kontrolünde küçük yaştaki M.G. ve M.A.'nın fiili livataya da maruz kaldıkları belirlendi. Savcılıktan ek gözaltı süresi alınan şahısların yapılan sorgulamasının ardından 'para karşılığı zorla fuhuş yaptırmak', 'küçük yaşta kız çocuklarını fuhuşa teşvik etmek' ve 'fuhşa yer hazırlamak' suçlarından Cumartesi günü mahkemeye sevk edilecekleri öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title