Haberler

Bakan Şahin: Tek Başına Ekonomik Kalkınma Toplumun Huzurunu ve Barışını Sağlayamamaktadır

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep'teki temasları kapsamında Nizip İlçesi'nde Ticaret Odası'nda düzenlenen 'Gönül Elçileri' toplantısına katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep'teki temasları kapsamında Nizip İlçesi'nde Ticaret Odası'nda düzenlenen 'Gönül Elçileri' toplantısına katıldı. Bakan Şahin, Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan liderliğinde 'Gönül Elçileri' projesini hayata geçirdiklerini belirterek, "Bütün Türkiye'de hayırda bir yarış var. Şu anda binlerce çocuğun yaşamına dokunduk. Muhteşem bir şey, tüzüğü değiştirdik. Baktık ki; evlat edinmek için sırada bekleyen binlerce aile var. Bir taraftan mahkeme devam ediyor, çocuk kurumda büyüyor, bir taraftan ana baba çocuk istiyor. Bu ikisini birleştirmemiz için dedik ki; 'Biz eğer koruyucu aile olarak çocuğu yanına alırsa yarın evlat edinmek isterse o kendinin takdiri, tercih onun' dedik. O zaman o evlat edinmek isteyen binlerce aile gelip bu kampanyanın içine girdi. Toprak suyla buluştu, toprak güneşle buluştu. Çok güzel tohum atıldı" dedi.

2023 yılında dünyanın 10'uncu ekonomisine sahip olmayı hedeflediklerini belirten Bakan Fatma Şahin, "2023, Cumhuriyetin 100'üncü yılı, ekonomik olarak dünyanın 10'uncu ekonomisi olabiliriz. Bunda hiç kuşkumuz yok. Başbakanımızın liderliğinde bunu başarabiliriz. Ama paralelinde para mutluluk mu? Parayla ev alabilirsin, huzur alabilir misin? İşte bu değerleri beraberinde beslememiz gerekiyor. İnsan olma değerini, insanlığı, insanlığa ait bu değerleri paralel götürmemiz gerekiyor ki; beşeri sermayemizi güçlendirelim" diye konuştu.

Bakan Şahin daha sonra Nizip Ticaret Borsası'nda düzenlenen ilçe bilgilendirme toplantısına katıldı. Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz ve Ak Parti Milletvekili Mehmet Sarı'nın sunumlarını dinledikten sonra Nizip'in ilçeler bazında en büyük yatırım yapılan 3 ilçe arasında olduğunu söyledi. Şahin, "Eş değerde olan bir çok il ve ilçeden daha fazla yatırım yapılan bir ilçedeyiz. Nizip, nüfus bakımından çok büyük bir ilçe yatırımlarımızın devam etmesini sağlayacağız. Bu işte en büyük etken takipçiliktir. İşinizi takip ederseniz bitirirsiniz" dedi.

DHA-Politika - Türkiye-Gaziantep / Nizip - Eyyüp BURUN

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatma Şahin Gaziantep Türkiye Nizip Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title